Bankomat Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa...

delavci Svet24.si

Slovenci delamo za manj, kot je evropsko ...

1712649659-0122maribor4-3-1712649604353 Necenzurirano

Ovadena županja, ki je po ovinkih prišla do ...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

doncic Ekipa24.si

Prihajajo Luka 3! Dončić bo kmalu predstavil ...

nu
nu
0 13.08.2019 11:03:30

No, TOLE pa že meji na SENZACIJO: Zvezdnik Barcelone ima ZELO RESNEGA SNUBCA!

Profimedia
Pri Barceloni še vedno upajo na realizacijo Neymarjeve vrnitve na Camp Nou.

Medtem pa se želijo v klubu znebiti nekaterih igralcev in prvi v vrsti je Philippe Coutinho, da sploh lahko uresničijo tako želeni presto. Katalonci se želijo rešiti njegove visoke plače, ki znaša približno 17 milijonov evrov na sezono, da bi se našel kdo, ki bi ga želel kupiti, pa so celo konkretno znižali Brazilčevo odškodnino. Verjetno bi za predčasno prekinitev pogodbe zadostovalo že okoli 110 milijonov evrov.

Govorilo se je o tem, da bi se Coutinho utegnil vrniti v Anglijo, toda zdi se, da se niti Coutinhu ne mudi nikamor, saj je že sam dejal, da svojih zahtev glede plače ne bo znižal niti za evro. Pri Barceloni naj bi razmišljali tudi o tem, da bi ga ponudili PSG-ju, kot del kupnine za Neymarja. Toda Parižani najbrž o tem ne bodo želeli niti slišati, kaj šele, da bi na to pristali.



Vendar pa se je zdaj pojavila nova možnost, nova morebitna destinacija, kjer bi Coutinho lahko nadaljeval kariero. Zanj so se resno ogreli pri Bayernu, Bavarci naj bi si ga želeli izposoditi za eno leto, z možnostjo, da bi ga naslednje leto tudi odkupili. Bavarci iščejo zamenjavo za Arjena Robbna, Francka Riberyja in Jamesa Rodrigueza, ki jih ni več v klubu, za zdaj pa so dobili zgolj Ivana Perišića.

Prihod Leroya Saneja je zaradi njegove poškodbe padel v vodo, tako da bi bil naslednji lahko resnično Coutinho. Kataloncem se bojda ta opcija zdi povsem sprejemljiva.

Značke: barcelona, prestop, neymar, psg

Članki iz rubrike