Mucek Čarli Odkrito.si

Ali vaša mačka pogosto leži na vašem trebuhu?

11otrok1 Svet24.si

Kar enajst otrok hlača po njihovi hiši

vesolje Svet24.si

Tedenski horoskop: poleg utečenih smeri tudi ...

tovornjak, izanka, avtodom Svet24.si

FOTO: Drama na Ižanki! Pogumni voznik tovornjaka ...

archie Svet24.si

Princ William vrača udarec bratu Harryu

filip-pesek_pl Njena.si

Sin Rosvite Pesek je zaročen

gasper kramar Njena.si

Izgubil 95 kilogramov in osvojil nov cilj!

nu
nu
0 13.08.2019 12:27:29

Miha Zajc preživlja ČUDNO OBDOBJE: Fener je zanj pripravil POSEBEN NAČRT!

Profimedia
Poletni prestopni rok gre v večini evropskih držav počasi h koncu.

Tako je tudi v Turčiji, kjer se bo končal 2. septembra, pri Fenerbahčeju pa se spogledujejo s še nekaj prestopi, ki jih želijo opraviti v zadnjih 20 dnevih. Za istanbulskim velikanom je zelo slaba sezona, v kateri se je večino časa boril za obstanek, in jo z odličnim nizom v finišu prvenstva končal na še vedno nesprejemljivem šestem mestu.

Uprava Fenerja ima kopico načrtov za drugo polovico avgusta, bo pa težko pripeljal novince, če ne bo najprej prodal kakšnega igralca. Tako je padla odločitev, da bodo prodali tudi Miho Zajca. Vezist iz Šempetra pri Novi Gorici je v Fener prišel pozimi, za 6,5 milijona evrov. Trenutno pa se zdi, da nima prave prihodnosti pri istanbulskem velikanu, saj je že v pripravljalnih tekmah bolj kot ne rezerva Nemcu Maxu Kruseju, na zadnjih dveh pa ga ni bilo niti na klopi.


Športni direktor Fenerja Damien Comolli dela na tem, da bi slovenskega reprezentanta čim prej prodal. Zanj se zanimajo nekateri italijanski in ruski klubi, pri čemer je bil še posebej vztrajen Krasnodar.

V Fenerju so sprva načrtovali, da bi zanj iztržili deset milijonov evrov, toda to bo kot kaže vendarle nekoliko preveč, turški mediji poročajo, da so bili nekateri snubci pripravljeni ponuditi šest milijonov, zato so v klubu zahteve znižali. Zadovoljni bi bili že z osmimi milijoni, s tem bi pospešili prodajo, prav tako pa bi dobili prepotrebna sredstva pri uresničevanju zastavljenih ciljev v povezavi z okrepitvami.

Zajc je za Fener odigral deset tekem in zabil dva gola.

Članki iz rubrike