phillip schofield 1 Dobra karma

Po 27 letih zakona priznal, da je gej, pred tem pa...

meghan markle Svet24.si

Meghan meni, da se jima je dvor maščeval

ivo hvalica pl2 Reporter.si

So mu prisluškovali? Ivo Hvalica verjame, da so ...

jadrnica, ogenj Svet24.si

Goreča jadrnica, opekline, klic na 112, v glavi ...

20130506-00441506 Necenzurirano

Bo Černač na policiji iskal Titove slike?

04-tv-dobrizdravniki-2-dobrizdravnik Njena.si

Skrita vloga zvezdnika v seriji Dobri zdravnik

Klemen Slakonja Njena.si

Slakonja o odnosu s partnerko, igralko Mojco Fatur...

nu
nu
0 13.08.2019 12:27:29

Miha Zajc preživlja ČUDNO OBDOBJE: Fener je zanj pripravil POSEBEN NAČRT!

Profimedia
Poletni prestopni rok gre v večini evropskih držav počasi h koncu.

Tako je tudi v Turčiji, kjer se bo končal 2. septembra, pri Fenerbahčeju pa se spogledujejo s še nekaj prestopi, ki jih želijo opraviti v zadnjih 20 dnevih. Za istanbulskim velikanom je zelo slaba sezona, v kateri se je večino časa boril za obstanek, in jo z odličnim nizom v finišu prvenstva končal na še vedno nesprejemljivem šestem mestu.

Uprava Fenerja ima kopico načrtov za drugo polovico avgusta, bo pa težko pripeljal novince, če ne bo najprej prodal kakšnega igralca. Tako je padla odločitev, da bodo prodali tudi Miho Zajca. Vezist iz Šempetra pri Novi Gorici je v Fener prišel pozimi, za 6,5 milijona evrov. Trenutno pa se zdi, da nima prave prihodnosti pri istanbulskem velikanu, saj je že v pripravljalnih tekmah bolj kot ne rezerva Nemcu Maxu Kruseju, na zadnjih dveh pa ga ni bilo niti na klopi.


Športni direktor Fenerja Damien Comolli dela na tem, da bi slovenskega reprezentanta čim prej prodal. Zanj se zanimajo nekateri italijanski in ruski klubi, pri čemer je bil še posebej vztrajen Krasnodar.

V Fenerju so sprva načrtovali, da bi zanj iztržili deset milijonov evrov, toda to bo kot kaže vendarle nekoliko preveč, turški mediji poročajo, da so bili nekateri snubci pripravljeni ponuditi šest milijonov, zato so v klubu zahteve znižali. Zadovoljni bi bili že z osmimi milijoni, s tem bi pospešili prodajo, prav tako pa bi dobili prepotrebna sredstva pri uresničevanju zastavljenih ciljev v povezavi z okrepitvami.

Zajc je za Fener odigral deset tekem in zabil dva gola.

Članki iz rubrike