Mucek Čarli Odkrito.si

Ali vaša mačka pogosto leži na vašem trebuhu?

milan štefe ivo svetina Svet24.si

Poslovil se je slovenski igralec Milan Štefe

vesolje Svet24.si

Tedenski horoskop: poleg utečenih smeri tudi ...

tovornjak, izanka, avtodom Svet24.si

FOTO: Drama na Ižanki! Pogumni voznik tovornjaka ...

vulkanske kamnine, gmota Svet24.si

VIDEO in FOTO: Avstraliji se bliža ogromna ...

Foto Tibor Golob Njena.si

Alya za las ušla smrti

IMG_0363 Njena.si

Bo Nika Zorjan podlegla plastičnim operacijam

nu
nu
1 13.08.2019 13:24:06

PRESENEČENJE iz Kranja: Triglav se je okrepil z nekdanjim svetovnim prvakom z izkušnjami iz ŠPANIJE!

Martin Metelko
NK Triglav Kranj je v svoje vrste pripeljal znano nogometno ime. Kot so sporočili iz kluba, bo v bordo-belem v prihodnje igral Filip Janković, napadalno usmerjeni vezist, ki izhaja iz znamenite generacije 1995 beograjskega velikana Crvene zvezde.

"To je zame predvsem možnost za nov začetek, ob tem pa super priložnost za nova dokazovanja. Imam ogromno motivacije in želim moštvu pomagati po najboljših močeh. Prepričan sem, da bom ekipi lahko zelo pomagal do dobrih rezultatov in realizacije zastavljenih ciljev," je ob podpisu pogodbe dejal 24-letnik, ki je bil član mladinskih reprezentanc Srbije, s selekcijo U20 pa je leta 2015 postal tudi svetovni prvak.

V svoji karieri je zgodaj zapustil matično Crveno zvezdo in igral za italijanska Parmo ter Catanio, v Španiji za Extramaduro in Cordobo, v Sloveniji pa smo ga spoznali tudi v dresih Radomelj in Domžal.

"Doslej je vtis enkraten, govorimo o zdravem in urejenem okolju, kjer je ekipa mlada, a ob tem tudi že z bogatimi izkušnjami iz prvoligaškega tekmovanja. V slačilnici je ogromno perspektive in kakovosti, pa tudi sicer je vzdušje enkratno. Za zdaj je vse sijajno," je svoje vtise strnil Janković, ki že nekaj časa trenira pod vodstvom Dejana Dončića.

Značke: triglav, janković

Članki iz rubrike