profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

dino-in-hrvoje, skrito-v-raju Njena.si

Ste prepoznali drugačno igro Hrvoja in Dina?

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
1 13.08.2019 13:24:06

PRESENEČENJE iz Kranja: Triglav se je okrepil z nekdanjim svetovnim prvakom z izkušnjami iz ŠPANIJE!

Martin Metelko
NK Triglav Kranj je v svoje vrste pripeljal znano nogometno ime. Kot so sporočili iz kluba, bo v bordo-belem v prihodnje igral Filip Janković, napadalno usmerjeni vezist, ki izhaja iz znamenite generacije 1995 beograjskega velikana Crvene zvezde.

"To je zame predvsem možnost za nov začetek, ob tem pa super priložnost za nova dokazovanja. Imam ogromno motivacije in želim moštvu pomagati po najboljših močeh. Prepričan sem, da bom ekipi lahko zelo pomagal do dobrih rezultatov in realizacije zastavljenih ciljev," je ob podpisu pogodbe dejal 24-letnik, ki je bil član mladinskih reprezentanc Srbije, s selekcijo U20 pa je leta 2015 postal tudi svetovni prvak.


V svoji karieri je zgodaj zapustil matično Crveno zvezdo in igral za italijanska Parmo ter Catanio, v Španiji za Extramaduro in Cordobo, v Sloveniji pa smo ga spoznali tudi v dresih Radomelj in Domžal.

"Doslej je vtis enkraten, govorimo o zdravem in urejenem okolju, kjer je ekipa mlada, a ob tem tudi že z bogatimi izkušnjami iz prvoligaškega tekmovanja. V slačilnici je ogromno perspektive in kakovosti, pa tudi sicer je vzdušje enkratno. Za zdaj je vse sijajno," je svoje vtise strnil Janković, ki že nekaj časa trenira pod vodstvom Dejana Dončića.

Značke: triglav, janković

Članki iz rubrike