phillip schofield 1 Dobra karma

Po 27 letih zakona priznal, da je gej, pred tem pa...

meghan markle Svet24.si

Meghan meni, da se jima je dvor maščeval

ivo hvalica pl2 Reporter.si

So mu prisluškovali? Ivo Hvalica verjame, da so ...

jadrnica, ogenj Svet24.si

Goreča jadrnica, opekline, klic na 112, v glavi ...

20130506-00441506 Necenzurirano

Bo Černač na policiji iskal Titove slike?

04-tv-dobrizdravniki-2-dobrizdravnik Njena.si

Skrita vloga zvezdnika v seriji Dobri zdravnik

Klemen Slakonja Njena.si

Slakonja o odnosu s partnerko, igralko Mojco Fatur...

nu
nu
1 13.08.2019 13:24:06

PRESENEČENJE iz Kranja: Triglav se je okrepil z nekdanjim svetovnim prvakom z izkušnjami iz ŠPANIJE!

Martin Metelko
NK Triglav Kranj je v svoje vrste pripeljal znano nogometno ime. Kot so sporočili iz kluba, bo v bordo-belem v prihodnje igral Filip Janković, napadalno usmerjeni vezist, ki izhaja iz znamenite generacije 1995 beograjskega velikana Crvene zvezde.

"To je zame predvsem možnost za nov začetek, ob tem pa super priložnost za nova dokazovanja. Imam ogromno motivacije in želim moštvu pomagati po najboljših močeh. Prepričan sem, da bom ekipi lahko zelo pomagal do dobrih rezultatov in realizacije zastavljenih ciljev," je ob podpisu pogodbe dejal 24-letnik, ki je bil član mladinskih reprezentanc Srbije, s selekcijo U20 pa je leta 2015 postal tudi svetovni prvak.

V svoji karieri je zgodaj zapustil matično Crveno zvezdo in igral za italijanska Parmo ter Catanio, v Španiji za Extramaduro in Cordobo, v Sloveniji pa smo ga spoznali tudi v dresih Radomelj in Domžal.

"Doslej je vtis enkraten, govorimo o zdravem in urejenem okolju, kjer je ekipa mlada, a ob tem tudi že z bogatimi izkušnjami iz prvoligaškega tekmovanja. V slačilnici je ogromno perspektive in kakovosti, pa tudi sicer je vzdušje enkratno. Za zdaj je vse sijajno," je svoje vtise strnil Janković, ki že nekaj časa trenira pod vodstvom Dejana Dončića.

Značke: triglav, janković

Članki iz rubrike