mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
1 26.05.2019 13:34:23

NIZOZEMCI PREMAKNILI MEJO IN ŠOKIRALI! Huliganski izpad uprizorili kar na tekmi mladincev (FOTO + VIDEO)

Da sta Ajax in Feyenoord huda tekmeca, je jasno. Da je na medsebojnih tekmah med navijači obeh ekip zelo naelektreno ozračje, je tudi jasno.

Doslej pa nihče ni niti pomislil, da lahko do vroče krvi pride na tekmi mlajših selekcij. Pa se je zgodilo prav to. Derbi selekcij fantov do 19. leta starosti med velikima tekmecema se ni končal. Pri rezultatu 0:0 je bil prekinjen zaradi navijaškega nasilja.


To je bila tekma zadnjega kroga mladinske nizozemske lige, to je bila obenem tudi odločilna tekma za naslov prvaka. A odigranih je bilo le 35 minut, potem je na tribuni zavrelo. Feyenoord je imel neposredno pred tem veliko priložnost za vodstvo, tako da so se glasno oglasili starši Feyenoordovih igralcev. Sledil je brutalni napad huliganov iz vrst Ajaxa, ki so neusmiljeno pretepali zaprepadene mirnejše navijače iz Rotterdama.

Oba trenerja, v času igranja tudi soigralca v nizozemski izbrani vrsti, Dirk Kuyt (trener mladincev Feyenoorda) in Johnny Heitinga (trener mladincev Ajaxa) sta se kar vpletla in skušala pomiriti situacijo, zaustaviti huligane, a sta bila pri tem zelo neuspešna.

Značke: ajax, feyenoord

Članki iz rubrike