Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

ue
ue
0 26.05.2019 12:52:51

SIN je IGRAL FINALE nemškega pokala, ona pa je POTRKALA na vrata lokala v MÜNCHNU! In potem se je ZGODILO TOLE!

Profimedia
Zanimiva zgodba prihaja iz Münchna.

Sobotni večer je bil rezerviran tudi za finale nemškega pokala, v katerem je Bayern s 3:0 odpravil Leipzig. Münchenčane je v Berlinu spremljala velika množica pristašev, na tribunah so za Bavarce pesti stiskali tudi člani njihovih družin.

A ne tudi mama Kingsleyja Comana Katia, ki je ostala v Münchnu in si je želela finale ogledati prek teve sprejemnika. Toda, glej ga zlomka, malo pred začetkom tekme se je ta pokvaril! Kaj narediti? Za nakup novega bi potrebovala preveč časa, zato se je odločila, da si bo tekmo ogledala v bližnjem lokalu.


Težava je bila le, da je bil ta, tako kot še veliko drugih v bavarski prestolnici, ta večer zaseden do zadnjega kotička z vnaprej rezerviranimi mesti in gostov niso več spuščali notri. Ko je tako potrkala na vrata, so ji prijazno povedali, da ne more notri, ker ni prostora, ona pa jim je v angleščini dopovedovala: "Ampak tam je moj sin, moj sin!"

Po nekaj prepričevanja so ji le rekli naj potem pokaže, kateri od gostov je njen sin, gospa Coman pa je s prstom pokazala na teve sprejemnik. "Tam je! Igra finale!" Šele potem je osebju lokala postalo jasno, s kom imajo opravka in Nadio so z veseljem spustili notri, našel se je še sedež zanjo.

Skupaj so se nato veselili zmage, še posebej drugega zadetka, ki ga je dosegel prav Kingsley Coman. Mama je bila presrečna, enako pa tudi natakar, ki mu je mama pustila zajetno napitnino. Za pivo, ki stane 3,90 evra, je plačala s petdesetakom in ostanek pustila natakarju. Obdržite drobiž, ali kako že ... Glavno, da so bili vsi srečni.

Članki iz rubrike