stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

STA
STA
0 26.05.2019 12:09:57

Odlična novica za Tottenham: Nad Liverpool tudi s to pomembno 'okrepitvijo'!

Profimedia
Angleški nogometni reprezentant in prvi zvezdnik Tottenhama Harry Kane po poročanju angleških medijev dobiva bitko s časom pri celjenju poškodbe gležnja v želji, da bi bil nared za finale lige prvakov. Petindvajsetletni napadalec bo po predvidevanjih v kadru londonske ekipe za sobotno tekmo proti Liverpoolu.

Kane v zadnjih dneh stopnjuje udeležbo na treningih, poroča The Sunday Times, trener Tottenhama Mauricio Pochettino pa je izrazil veliko zadovoljstvo z napredkom njegovega prvega igralca.

Kane je poškodbo gležnja utrpel na prvi tekmi četrtfinala lige prvakov proti Manchester Cityju pred sedmimi tedni, Tottenham pa se je v nadaljevanju predvsem s pomočjo napadalcev Lucasa Moure in Son Heung-mina prebil v veliki finale.


Čeprav ostaja še nekaj vprašanj glede Kaneove telesne pripravljenost po poškodbi, bi njegova prisotnost v Madridu, četudi samo na klopi, pomenila pomembno pridobitev za Pochettina, še poročajo angleški mediji.

Trener Tottenhama medtem ostaja optimist, da bodo za finale nared tudi ostali poškodovani igralci Harry Winks, Davinson Sanchez in Jan Vertonghen.

"Pripravljamo se na predpostavki, da bodo vsi lahko igrali," je dejal argentinski strateg, ki ga evropski mediji v zadnjih dneh povezujejo s poletnim prestopom k Juventusu.

Članki iz rubrike