Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

lara, topki, skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Skrivnost Larinih pletenih topkov

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
0 26.05.2019 12:31:49

Vročemu vezistu Rome skrbi povzroča še bolj VROČA MAMA: Še drugič v mesecu dni je bila tarča ... (video)

Nenavadne težave za vročega italijanskega nogometaša.

Roma bo danes odigrala zadnjo tekmo v letošnji sezoni italijanske lige. V igri je še zmeraj uvrstitev v ligo prvakov, a bo za to potrebovala pravi mali čudež. 

Zato pa se zdi, da se ji obetajo boljši časi, saj ima v svojih vrstah kar nekaj obetavnih mladeničev. Eden takšnih je brez dvoma Nicolo Zaniolo, ki je bil v letošnji sezoni izbran za najboljšega mladega nogometaša sezone v serie A. Italijanska javnost je nanj pozorna že nekaj časa, pred kratkim pa je bil v središču pozornosti tudi zaradi svoje mame.



Njegova mama je 40-letna Francesca Costa, zaradi njenega videza pa je prava paša za oči. Med navijači je skoraj tako priljubljena kot njen sin, na družabnem omrežju instagram objavlja precej zapeljive fotografije, pred kratkim pa ji je njen sin javno zabičal, naj se obnaša letom primerno. No, ta manjša afera je zdaj potihnila, zdaj pa imata spet težave. Tokrat so precej bolj resne, te pa mu povzročajo resne skrbi.

Francesca je bila namreč že drugič v mesecu dni tarča roparjev. Tokrat so ji odnesli dragoceno uro znamke Rolex in ključe njenega prestižnega BMW-ja. Po zadnjem ropu se je oglasil tudi mladi nogometaš, ki je v besu sporočil, da je 'preveč lahko groziti ženski, ki se sama sprehaja po ulici'.

Značke: zaniolo, roma

Članki iz rubrike