profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
1 21.01.2019 11:46:36

Kakšen ŠKANDAL: Neymar OBTOŽEN jemanja drog!

Reuters
Že kar nekaj časa se govori o tem, da Neymar v Parizu ni zadovoljen, zato ni presenetljivo, da se njegovo ime povezuje z vrnitvijo v Španijo.

Govorice pravijo, da se zanj resno zanimata tako Real kot Barcelona, Brazilec pa je še vedno član PSG-ja in mu te stvari ne pridejo do živega. "Okoli mene so vedno neka namigovanja, špekulacije, ugiba se o tem, ali bom odšel v drug klub, vendar ni ničesar določenega. Ko bo, bodite prepričani, da bom govoril z vsemi. Jasno sem rekel, da bom kos nalogi," je razložil Neymar, ki se ni ustavil samo pri tem.

"Zavedam se vsega, kar se povezuje z mojim imenom, tako dobre kot slabe stvari. V zadnjem času so si ljudje izmislili marsikaj. Obtožili so me, da sem na silvestrovo užival droge. Ljudje verjamejo, da sem šel čez vse meje. Sem vrhunski športnik ... Sem malo nor, tako neumen pa nikakor nisem!" je bil v pogovoru za Canal+ jasen Neymar, in zaključil: "Zelo sem vesel, ker, če govorite o meni, je to, ker sem odličen nogometaš in spadam med najboljše. Zdaj sem veliko bolj miren, dozorel sem, in posledično se lahko spopadem z vsako situacijo."

Značke: neymar, droge, psg, real, barcelona

Članki iz rubrike