mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 21.01.2019 08:57:46

BOMBA IZ BOLGARIJE: Slaviša Stojanović zapušča Bolgarijo, naslednji izziv pa ...

FC Riga
Slaviša Stojanović je še pred kratkim trdil, da bo še naprej trener Levskega, zdaj pa ...

"Sem trener Levskega, drugih stvari ne komentiram," nam je pred dnevi dejal Slaviša Stojanović, v pogovoru za klubsko televizijo Levskega pa je (razumljivo) šel še korak dlje: "Imam pogodbo, za Levski želim delati z dušo in srcem ter sestaviti in pripraviti ekipo, ki se bo enakovredno postavila po robu Ludogorcu in CSKA-ju. Osredotočen sem na Levski in vsi v klubu si moramo prizadevati, da bi bil čim boljši. Rad imam življenje v Sofiji, rad imam Levski."


Toda vse to je bila očitno 'igra', več kot očitno je iskal izhod iz kluba. Zdaj ga je našel, sodelovanje z Levskijem je končano. Stojanović je moštvo zapustil v dobrem stanju, na 20 tekmah je vknjižil 13 zmag, dva remija in pet porazov, Levski pa je trenutno na tretjem mestu bolgarskega prvenstva. Pred njim sta le Ludogorec in CSKA.

Stojanović sicer ne bo brez dela, saj so pogovori z nogometno zvezo Latvije so obrodili sadove, Slovenec pa je postal selektor latvijske izbrane vrste. To pomeni, da bo tudi nasprotnik Slovenije v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo 2020. Slovenija in Latvija se bosta najprej udarili 10. junija v Rigi, povratni obračun na sončni strani Alp pa bo 16. novembra. Spomnimo, v skupini G so Avstrija, Poljska, Izrael, Makedonija, Latvija in Slovenija.

Značke: stojanović, levski

Članki iz rubrike