mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 20.01.2019 13:36:29

ZRL JE SMRTI V OČI! Jose Mourinho se je skoraj ZADUŠIL, okoliščine resnično ŠOKIRAJO!

Sloviti trener je v intervjuju za katarsko televizijo razkril neverjeten dogodek.

Ko je govoril, kaj vse je v karieri storil za svoje ekipe in svoje igralce, je portugalski strokovnjak povedal, kako se je skušal čim bolj približati svojemu moštvu na tekmi lige prvakov, na kateri je bil suspendiran in ne bi smel imeti stika z varovanci. "Bil je derbi Chelsea - Bayern in skoval sem plan, kako se bom skril v košaro s perilom, se povsem približal igralcem, jih opogumil in jim dal kakšno navodilo. Pomagalo mi je tudi nekaj uslužbencev Chelseaja," je povedal Mourinho.

Toda stvari so se zapletle. Uslužbenci Uefe so natančno nadzirali vse dogodke na stadionu, na vsak način so skušali najti Portugalca, za katerega so vedeli, da je na stadionu, in pri tem je prišlo do nadvse neljubega dogodka. "Niso pomislili, da sem v košari, a med pregledom stanja na začetku tekme, je bila košara čudno postavljena, zato so jo umaknili s poti in pri tem tudi zaprli pokrov, ki smo ga pustili odprtega, da sem lahko dihal."

Stvar je bila resna, smrtno resna. "Prisežem, skoraj sem umrl na domačem stadionu med tekmo lige prvakov. Nisem mogel dihati, nisem se mogel rešiti, nisem vedel, kaj storiti. Na srečo so, ko je šla kontrola mimo, uslužbenci kluba pravočasno prišli pome. Bilo je grozno, zrl sem smrti v oči," je povedal Mourinho in v svojem slogu (kot vidite na fotografiji) pokazal, kako grozno je bilo takrat na stadionu Stamford Bridge.   

Članki iz rubrike