Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
29.11.2018 11:23:12
Deli članek:

'NORI' Neymar RAZJEZIL navijače: Parižani so se ODLOČNO OBRNILI proti njemu! (video)

Profimedia

Iz dneva v dan prihajajo nove informacije, ki zadevajo Neymarja in njegov odhod iz PSG-ja.

Brazilec skoraj zagotovo v naslednji sezoni ne bo več nosil dresa pariškega kluba, vprašanje pa je, kam ga bo pot odpeljala iz Francije.

Dejstvo je, da se zanj zanimata tako Barcelona kot Real, bolj sramežljivo se omenjata Manchester United in Manchester City. Jasno je, da bi ga bili veseli v marsikaterem klubu, toda ni veliko takih, ki so sposobni zanj odšteti okoli 200 milijonov evrov odškodnine, kolikor naj bi PSG zahteval, da bi zadostil pravilom finančnega fair-playa.

V sinočnjem obračunu lige prvakov je bil PSG z 2:1 boljši od Liverpoola, Neymar je igral zelo dobro, toda v 64. minuti - pri rezultatu 2:1 - so se navijači obrnili proti njemu. Ti so mu namenili koncert žvižgov, ko je bil obrnjen proti tribunam in jih vzpodbujal k navijanju, medtem pa se je žoga, ki mu jo je podal soigralec, skotalila z igrišča.

Očitno je ljubezen med navijači in Brazilcem vse prej kot trdna, saj mu Parižani preprosto ne morejo odpustiti, da se v zadnjem času toliko govori o njegovem odhodu in temu, da je vse bližje selitvi k madridskemu Realu.

Poleg tega pa tudi Neymarju ni všeč, da je Kylian Mbappe bolj priljubljen od njega ...