Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
Jure Bohorič
Jure Bohorič
29.11.2018 06:28:13
Deli članek:

Olimpija BREZ LICENCE zaradi BIZARNEGA razloga?! SMEŠEN znesek, ki ga Mandarić - NOČE PLAČATI!

Grega Wernig

Nove težave za Milana Mandarića.

Časnik Ekipa SN je v sredo ekskluzivno razkril, da bo Olimpija zaradi suma povzročitve milijonske poslovne škode tožila nekdanjega športnega direktorja Ranka Stojića, zgodba o tem pa je prišla tudi do Zvonka Milojkovića, zastopnika Alexandruja Cretuja.

Kako zelo je na začetku leta odmeval prestop Alexandruja Cretuja iz Olimpije v Maribor, ni treba poudarjati. Zmaji so več tednov vztrajali pri tem, da jih je nogometašev agent Zvonko Milojković v navezi z vijoličastimi izigral, saj naj bi od Olimpije izsilil dokument, ki je vezistu dovolil oditi v Ljudski vrt. Nogometna zveza Slovenije se je kljub temu postavila na stran Maribora in Cretu je že dokaj kmalu začel igrati v dresu štajerskega velikana, katerega član je še vedno.

Toda zgodba o njegovem prestopu še vedno ni povsem zaključena; zdaj jo je na veliki zvon vnovič obesil prav Milojković. Slednji namreč trdi, da Olimpija romunskemu nogometašu še vedno dolguje določen znesek iz naslova plače po pogodbi, ki jo je imel Cretu podpisano z zmaji. Ti 26-letniku menda dolgujejo plačo za januar in del februarja, po Milojkovićevih besedah pa dolga še vedno niso poravnali. A čeprav trdi, da bi zaradi tega tudi on lahko odšel po pomoč na sodišče, tega ne bo storil.

BESEDA, S KATERO GA JE MANDARIĆ ŽALIL
"'Uličar', kdaj boš plačal, kar dolguješ Alexandruju Cretuju?! Toliko da veš: ne bom te tožil! In kako boš potem dobil licenco?!" je besen kot ris hitel razlagati Milojković. Vnovič je uporabil besedo 'uličar', s katero ga je Mandarić javno žalil po Cretujevem odhodu v Maribor. Kot nam je zaupal, Olimpija Cretuju dolguje okrog 12.000 evrov, kar bi dejansko lahko bila nepremostljiva ovira čez nekaj mesecev, ko bodo Ljubljančani pri NZS vnovič zaprosili za tekmovalno licenco. Tedaj bodo morali biti vsi klubski dolgovi poravnani, krovna organizacija pa dopušča tudi predložitev dokumenta o sporazumnem odloku plačila.

V takšen scenarij Cretu in Milojković po besedah slednjega ne bosta privolila, zaradi česar Olimpiji bržčas ne bo preostalo drugega, kot da dolg do nogometaša dejansko poravna. Zakaj ga še vedno ni, seveda ni znano. Morda Mandarić vztraja pri tem, da dolga sploh ni? Kdo bi vedel. A Milojković trdi: dolg je in bo prej ali slej moral biti poravnan.

ČLANEK JE BIL OBJAVLJEN V TISKANI IZDAJI ČASNIKA EKIPA SN, KI JE ŽE NEKAJ ČASA NA VOLJO TUDI NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI!