Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
29.11.2018 10:33:06
Deli članek:

Messijeva VELEGENIALNOST ALI NAPAKA? Neverjeten gol Barce, nor SPOR s ... PIQUEJEM!? (video)

Ob zmagi Barcelone nad PSV-jem smo bile priče resnično nevsakdanjemu dogodku.

Ko je Barcelona zadela za 2:0 (končalo se je 2:1), sta Lionel Messi in Gerard Pique izvedla akcijo, ki je takoj dvignila prah. Čudežni Argentinec je imel na voljo prosti strel iz skorajda idealnega položaja, in ko so vsi pričakovali strel na gol, se je zgodilo nekaj povsem drugega. Messi je mimo živega zidu žogo poslal v sredino kazenskega prostora, tam pa je idealno zadel Piqueja, ki je žogo preusmeril v gol in se takoj zahvalil za asistenco.

Nekateri so takoj dejali, da gre za velegenialno podajo, kakršno si lahko izmisli le Messi, ki je v zadnjem času v neverjetni formi. Spet drugi so trdili, da je šlo za naključje, češ da je Messi želel streljati, zgrešil žogo in je ta po naključju prišla do Piqueja. takoj se razvnela debata, ta pa je zavila v zelo zanimivi smeri, ko so oba akterja poklicali pred mikrofone in ju soočili z vprašanjem: genialnost ali naključje.

"Da, bilo je uigrano, bilo je dogovorjeno, zadevo sva trenirala neštetokrat," je takoj po koncu tekme dejal Pique. Vse lepo in prav, če ne bi nekaj minut pozneje pred mikrofone stopil Messi. "Kdor pravi, da je bila zadeva načrtovana in pripravljena, ne ve, kaj govori. Želel sem streljati, žogo sem povsem zgrešil, odletela je povsem mimo in na srečo je bil tam Gerard," je dejal Argentinec in poskrbel za neverjeten (in nepotreben) zaplet.  

Posnetek si poglejte spodaj, študirajte in se zabavajte.