Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
jb
jb
29.11.2018 10:32:00
Deli članek:

Bo Ranko Stojić VRNIL UDAREC Milanu Mandariću?! Od Olimpije bo ZAHTEVAL, da mu vrne ...

alesfevzer.com

Na relaciji Milan Mandarić-Ranko Stojić bi lahko bilo v naslednjih mesecih še kako vroče.

Pred dnevi smo poročali, da bo Olimpija sprožila tožbo proti svojemu nekdanjemu športnemu direktorju Ranku Stojiću, menda zato, ker naj bi s svojimi potezami klubu iz Ljubljane prizadejal precejšnjo poslovno škodo. Dokumenti menda pričajo, da naj bi zmaje oškodoval za več milijonov evrov, toda celotna zgodba bi lahko dobila nepričakovan zasuk.

Povsem verjetno je namreč, da bo Stojić vrnil udarec Milanu Mandariću, ki je razvpitega Srba kar dvakrat najel kot športnega direktorja Olimpije. Ko se je drugič poslovil od Stožic, naj bi se Stojić in Mandarić dogovorila za zajetno odpravnino, ki naj bi se vrtela nekje med 300 in 500 tisoč evri. "O številkah nikoli ne govorim. Dobil pa sem obljubo, da mi bo izplačan znesek, ki bi ga moral dobiti do konca pogodbe. Nič več od tega," je maja lansko leto razkril Stojić. Malce kasneje je za Ekipo SN potrdil tudi, da do določenega datuma še ni dobil prvega obroka obljubljenega zneska, tedaj je v javnost prišlo, da naj bi Olimpija Stojiću dejansko dolgovala kar pol milijona evrov! "Mislim, vsaj upam, da bova z Milanom Mandarićem tudi tole zadevo rešila na džentlemenski način," je izrazil Stojić.

Toda denarja po naših informacijah še vedno ni dobil. In ker se Olimpija pripravlja na tožbo, je menda zelo verjetno, da bo nekdanji vratar jugoslovanske reprezentance odgovoril s - proti tožbo! Več kot očitno je torej, da bo Mandarić v prihodnjih mesecih preživel kar nekaj časa na sodišču ...