Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
28.11.2018 12:59:46
Deli članek:

Pep Guardiola NOVAČI zvezdnika Barcelone: Niti Leo Messi ga NE MORE USTAVITI!

Reuters

Pep Guardiola očitno ne more brez Barcelone.

Trener Manchester Cityja še vedno budno spremlja dogajanje pri katalonskem velikanu, pri katerem je začel svojo (zelo uspešno) trenersko pot. Čeprav je trenutno povsem drugje, je na tekočem s tem, kar se dogaja na stadionu Camp Nou.

Zdaj si je za nalogo zadal, da iz svojega nekdanjega kluba pripelje enega od zvezdnikov, ki bi za sinjemodre predstavljal izjemno pomembno okrepitev. Guardiola si namreč želi Jordija Albo. Izkušeni levi bočni branilec je v Barco prišel pred šestimi leti iz Valencie.

twitter
Pogodba s katalonskim velikanom ga veže do poletja 2020, vendar se je odločil, da bo junija zapustil klub. Do te odločitve je prišel po dolgem čakanju na to, da mu klub ponudi podaljšanje sodelovanja. Zdaj pa ga niti Lionel Messi ne more prepričati, da bi vendarle podpisal novo pogodbo.

Jordiju Albi se zdi zelo zanimiva zamisel, da bi se preizkusil onkraj meja domovine. Zanj se zanima Juventus, toda Alba bi se veliko raje v Manchester Cityju pridružil Pepu Guardioli. Slednji išče igralca, s katerim bi zapolnil vrzel na tem igralnem mestu, na katerem ima Benjamina Mendyja, vendar ima slednji veliko težav s poškodbami.

Za podpis Jordija Albe bi Cityju verjetno zadostovalo okoli 40 milijonov evrov.

Reuters