Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
28.11.2018 11:58:46
Deli članek:

Florentino Perez bo 'upokojil' Benzemaja: Seznam potencialnih naslednikov je precej PRESENETLJIV!

Reuters

Ko se Florentino Perez nekaj odloči, bo naredil vse, da to tudi uresniči.

Kontroverzni predsednik Reala je zdaj odločen, da poleti prevetri zasedbo. Med drugim želi pripeljati novega napadalca, s katerim bi zamenjal Karima Benzemaja.

Francoz bo poleti zapustil Santiago Bernabeu, če na klubski naslov pride prava ponudba zanj. Mariano bo še naprej imel vlogo rezerve, Madridčani pa iščejo novega golgeterja.

Po informacijah, ki jih je v javnost spravil španski Don Balon, se je na vrhu seznama želja znašel Harry Kane, toda težava je višina njegove odškodnine. Zato Perez razmišlja, da bi v posel vključil še kakšnega od svojih nogometašev, s katerim bi nekako znižal strošek, seveda se omenjata Gareth Bale in Luka Modrić, ki sta v Real prišla prav iz Tottenhama.

Drugi na seznamu je Mauro Icardi. Interjev kapetan bi Real stal 110 milijonov evrov, toda vprašanje je, kako bi se kontroverzni Argentinec prilagodil zahtevam Reala.

Seznam se tu ne konča, na njem sta namreč tudi izkušena Edinson Cavani in Robert Lewandowski, ki ju Perez preprosto obožuje, toda pri obeh obstaja težava. Čeprav sta že prekoračila trideseto leto starosti in se počasi bližata koncu kariere, njuna cena še zdaleč ni nizka, oziroma temu primerna. Nič čudnega, ko pa še vedno redno zabijata na najvišji ravni.

Obstajata še dve imeni, ki pa po Perezovem mnenju vseeno nista na ravni igralcev, ki jih želijo imeti v Realu. To sta član Genoe Krzysztof Piatek in zvezdnik Manchester Uniteda Romelu Lukaku ...