Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
28.11.2018 11:35:39
Deli članek:

ŠKANDAL! Bosanski REPREZENTANT šokiral javnost! Navijači hočejo njegovo 'glavo', TO je lahko KONEC NJEGOVE KARIERE! (foto)

Profimedia

Nogometaš Anderlechta je izzval burne reakcije navijačev, ki zahtevajo, da se ga odpusti.

Reprezentant Bosne in Hercegovine Ognjen Vranješ se je znašel v pravem vrtincu kritik.

Nogometaš, ki se je pred časom spustil v konflikt z navijači reprezentance BiH, je zdaj poskrbel za nov škandal.

Zaradi ene same fotografije, ki jo je objavil na instagramu, se je znašel v središču pozornosti in kritik v Belgiji, predvsem pa v zobeh navijačev Anderlechta, ki od vodstva kluba zahtevajo, da ga ta odpusti.

Vranješ je namreč po tekmi med njegovim nekdanjim klubom AEK-om in Ajaxom, na kateri je prišlo do navijaških izgredov, objavil fotografijo incidenta.

Profimedia
Ognjen Vranješ

Najprej so se v javnosti pojavili posnetke z ulic Aten, kjer so bili prizori videti grozljivi, apokaliptični, vse pa se je nadaljevalo na tribunah. In namesto, da bi Vranješ vsa ta dejanja obsodil, pa je dal vedeti, kot da jih podpira. Na svojem instagramu je objavil fotografijo navijačev na tribuni, kjer se vidi divjanje, celo ogenj itd., ob to pa je Vranješ zapisal: "Dobrodošli v pekel".

Objava je hitro izzvala ostre reakcije, ko je Vranješ to dojel, jo je zbrisal, a bilo je že prepozno.

"Temu je treba narediti konec", "On ni samo slab igralec, tudi slaba oseba je", sta samo dva komentarja od razočaranih navijačev Anderlechta.

vszi