Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
/
/
27.11.2018 11:31:07
Deli članek:

VELIKA DRAMA v Chelseaju: Hazardiranje s prvim zvezdnikom, TOLE pa je UDAREC!

Reuters
.

V zadnjem prestopnem roku je bilo veliko govora o tem, da bo Eden Hazard prestopil k Realu. Zgodba se je odvijala celotno poletje, na koncu pa se ni zgodilo nič.

Govorilo se je, da bo Real za belgijskega reprezentanta odštel dobrih 200 milijonov evrov, toda Hazard je ostal na Stamford Bridgeu. S Chelseajem ga pogodba veže do poletja 2020, trenutno pa se ne zdi, da bi jo utegnil podaljšati. In tu je nova priložnost za Real, ki bi fanta lahko kmalu pripeljal v svoje vrste.

Kar je za Madridčane zelo pomembno,  pa je, da bi ga pripeljal za nižjo ceno kot bi bilo to prejšnje poletje. Iz Španije celo prihajajo informacije, da bo cena precej nižja. "Nekdo, ki je blizu Hazardovemu zastopniku, mi je povedal, da bo fant poleti vreden 60 milijonov evrov," je dejal strokovni komentator Alfredo Duro na El Chiringuito TV.

Hazard je že zanikal, da bi Stamford Bridge zapustil januarja, kar zadeva poletni prestopni rok, pa stvar nikakor ni izključena. "Junija bom imel še eno leto do konca pogodbe. Če ne bomo podaljšali, je prestop povsem mogoč. Nekako ne vidim možnosti, da bi odšel januaraja, tega ne bi mogel narediti klubu in navijačem. Naslednje poletje je to povsem mogoče, prav tako pa je mogoče, da bom v Chelseaju ostal do konca kariere," je prejšnji konec tedna povedal Hazard.