Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
1 27.11.2018 10:25:11

Kakšna napoved! MARCOS TAVARES pravi, da želi doseči 200 GOLOV, JAZ jih želim 400

Drago Wernig - TAKA
Pomemben mejnik izkušene napadalke.

S tekmami 12. kroga se je zaključil prvi del prvenstva v 1. ženski ligi, na vrhu lestvice so prepričljivo igralke ekipe GMT Telemach Beltinci, ki se lahko pohvalijo s stoodstotnim izkupičkom in razliko v golih 91:7, pred drugouvrščeno Olimpijo imajo devet točk naskoka.

V zadnjem krogu so se Prekmurke, ki jih s klopi vodi Nuša Ledinek, veselile rekordne zmage, v gosteh so s kar 15:0 ugnale Ankaran Obalo. S sedmimi zadetki je zablestela Špela Kolbl, dvakrat sta zadeli Špela Rozmarič in Luana Zajmi, po enkrat so bile uspešne še Kaja Korošec, Sara Makovec, Eva Potočnik in Tjaša Tibaut, ki se je v Ankaranu razveselila posebnega dosežka; dosegla je svoj 300-ti gol v SŽNL.

"Tristoti zadetek je vsekakor določen mejnik in poplačilo za vztrajanje v slovenski ligi. Le-ta morda ni na najvišji ravni, a ima dosežek svojo vrednost, saj ni lahko vztrajati toliko časa v domačem prvenstvu. Upam, da bodo zadetki še prišli, veselim se vsakega. Hvaležna sem ekipi, da mi je pomagala do tega dosežka. Veselim se novih tekem s soigralkami," je povedala najizkušenejša igralca v beltinški zasedbi.

pomurje
BRous/ŽNK Telemach GMT Beltinci

’Marcos Tavares je že večkrat napovedal, da želi v državnem prvenstvu doseči 200 golov, podoben cilj si je postavila tudi Tibautova. Nekdanja slovenska reprezentantka želi priti tudi do 400. zadetka,’ je ob tem zapisal tiskovni predstavnik kluba Peter Dominko, še prej pa jo čaka lov na nekdanjo soigralko Tanjo Vrabel. Zdaj sodnica pomočnica z znakom Fife, je v domačem prvenstvu dosegla 307 golov, kar je najboljši dosežek od sezone 2000/01, odkar pri NZS zbirajo statistiko ženske lige.

Članki iz rubrike