Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
27.11.2018 10:53:43
Deli članek:

DRAMA pri Olimpiji! POŽAR v klubskih prostorih, GASILCI našli POŠKODOVANCA in goreč ...

Grega Wernig

Zjutraj je bilo v Ljubljani še kako pestro.

Pred dnevi so v Stožicah gorele bakle, ki so jih kurili navijači Olimpije in Mure, danes zjutraj je na največjem stadionu v državi - zagorelo! Kot so sporočili gasilci, so morali v jutranjih urah posredovati na stadionu v Stožicah, kjer je zagorelo v klubskih prostorih Olimpije. Zagorel je industrijski sušilni stroj, požara se je sprva lotil kar uslužbenec, potem so posredovali tudi gasilci Gasilske brigade Ljubljana. Ti so požar uspeli pogasiti, potem so tudi prezračili prostore.

Toda gasilci niso bili edini, ki so morali posredovati. V Stožice so odhiteli tudi reševalci Nujne medicinske pomoči Ljubljana, saj se je uslužbenec, ki je začel gasiti požar, nadihat dima, zaradi česar so ga morali odpeljati v Univerzitetni klinični center Ljubljana. Kolikšna škoda je ob tem nastala, še ni znano, menda pa je precejšnja. Tolikšna, da se pri Olimpiji že držijo za glave ...

"Ob 8.32 je na Vojkovi cesti v ŠC Stožice v Ljubljani v prostorih NK Olimpija gorel industrijski sušilni stroj. Posredovali so gasilci GB Ljubljana, ki so pogasili požar in prezračili prostor. Pred prihodom gasilcev je stroj gasili uslužbenec in se pri tem nadihal dima, zato so ga reševalci NMP Ljubljana odpeljali v UKC Ljubljana," so sporočili iz Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje.