laboratorij, mikroskop Svet24.si

Je konec življenja zapisan v krvi?

poletje, pahljača, vročina Svet24.si

Preprosti triki, kako ohladiti dom, če nimate ...

darko horvat Necenzurirano

Vrnitev največjega slovenskega tajkuna: v Izraelu...

tina gaber robert golob pl Reporter.si

Skrivnost drugega polčasa: vlada Roberta Goloba s...

doncic slovenija Ekipa24.si

Kraljevsko! Dončić ne skriva navdušenja, ...

jožef m Njena.si

Ljubezen na vasi: To so kandidatke Jožefa ...

sesko 2 Ekipa24.si

Šešku moramo zdaj pomagati, kot je on pogosto ...

nu
nu
0 27.11.2018 10:30:46

RAZKRILI RAZLOG za incident v Buenos Airesu! KRIV je nekdanji član madridskega Reala (VIDEO)

Napad navijačev Riverja na avtobus Boce.
Twitter
V Buenos Airesu se strasti še niso umirile. Povratna finalna tekma pokala Libertadores je bila zaradi napada navijačev River Plata na avtobus z igralci Boce Juniors dvakrat preložena.

Trenutek, ko modro-rumeni avtobus zapelje med množico domačih navijačev, je hitro zaokrožil po svetu. Kamenje je poletelo proti avtobusu, razbito steklo je letelo na vse strani, policisti so se odzvali in po pomoti solzivec izstrelili v avtobus. Nekaj nogometašev Boce Juniors se je pri tem poškodovalo.

Jasno je, da bi lahko glede na tekmo najvišjega mogočega tveganja organizatorji pot speljali po drugih poteh oziroma primerno zavarovali gostujoče moštvo, vendar nogometaši Boce v vsej tej zgodbi vendarle niso povsem nedolžni. Na družabnih omrežjih se je namreč pojavila fotografija, ki razkriva, kaj je bil glavni ali vsaj eden od vzrokov za incident. Vezist in obenem kapetan Boce ter nekdanji nogometaš madridskega Reala Fernando Gago je namreč skozi okno domačim navijačem pokazal srednji prst.



Zdaj je seveda vse več tistih, ki so prepričani, da je ta poteza odločilno prilila olje na ogenj in neposredno povzročila, kar se je potem zgodilo. In to še ni vse, nekdanji član Manchestra Uniteda, Manchestra Cityja in Juventusa Carlos Tevez je v avtobusu plesal 'gallinito' - ples, ki Riverjeve igralce in navijače označuje kot strahopetce.

Vodstvo južnoameriške nogometne zveze CONMEBOL preiskuje dogodek, pri tem pa izpostavlja, da ni opravičila za sramotno divjanje domačih navijačev.

Članki iz rubrike