kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
1 17.11.2018 11:45:54

Res je KRALJ: Real je prišel po Prosinečkega, on pa je NAREDIL TOLE in ŠOKIRAL VSE! (video)

Reuters
Robert Prosinečki je bil resen kandidat za klop slovenske izbrane vrste, a se ni izšlo. Zdaj je selektor BiH, s katero niza odlične rezultate in jo je že popeljal v najboljšo divizijo evropskega nogometa.

V javnost pa je prišla še ena podrobnost, o kateri je spregovorl njegov nekdanji cimer Refik Šabanadžović, s katerim sta skupaj igrala za beograjsko Crveno zvezdo in se z njo veselila naslova evropskega prvaka.

Že vrabci na veji čivkajo, da Prosinečki nikoli ni bil ravno primeren model vzornega športnika. Njegova velika strast so namreč cigarete, ki se jim preprosto ne more upreti. Tako je že od nekdaj in njegov nekdanji soigralec pri rdeče-belih to zelo dobro ve.



"Robi je bil pojem, toda vidim, da je zdaj kot trener veliko bolj resen. Veliko dela in na sploh je drugačen;" je Šabanadžović razkril za Telegraf, nato pa postregel z neverjetno anekdoto: "Z njim sem bil v hotelu, ko so ga obiskali odgovorni ljudje madridskega Reala. Ti so se prišli pogajat o prestopu, on pa je mirno kadil pred njimi. Cigarete je prižigal eno za drugo. Pokadil je približno dve do tri škatlice cigaret na dan, nikakor ni bil profesionalec."

Prosinečki je v igralskih časih nosil tako dres Reala kot tudi dres Barcelone, pred koncem kariere pa je bil v sezoni 2002/03 tudi član ljubljanske Olimpije.

Članki iz rubrike