Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 17.11.2018 09:17:20

Huh, kako SE NE MARATA?! Med Cavanijem in Neymarjem je SPET POČILO! (video)

vszi
Ko je Neymar prišel v PSG, je Edinson Cavani avtomatično izgubil status prvega zvezdnika kluba.

To je Brazilec Urugvajcu v večih primerih dal tudi jasno vedeti. In to kar na igrišču, recimo ko mu ni dovolil, da bi streljal enajstmetrovko, čeprav je bil za to zadolžen, ali pa prosti strel. Stvari so bile kar malo smešne, a pravzaprav zelo žalostne, saj gre navsezadnje za kolektivni šport.

Fanta sta se večkrat sprla tudi v slačilnici, tako da je želel Cavani celo zapustiti klub, a so odgovorni stvari umirili do te mere, da se je dalo 'normalno' shajati. Čeprav je jasno, da zaradi njunega odnosa trpi tudi slačilnica, v kateri so se fantje tako ali drugače postavili na eno ali drugo stran. Iz Francije prihajajo informacije, da je na Cavanijevi strani večina igralcev, ki so že dlje časa v klubu, na Neymarjevi pa je močen brailski klan, ki se mu je pridružilo še nekaj igralcev s Kylianom Mbappejemna čelu.



Urugvajcu zagotovo ni lahko, še več, v njem verjetno kar vre. In to je bilo očitno tudi na prijateljski tekmi Brazilije in Urugvaja, ki je bila odigrana v Londonu. Brazilci so slavili z zadetkom Neymarja iz najstrožje kazni, tik pred koncem obračuna pa smo videli, kakšen odnos vlada med obema nogometašema.

Neymar je prodrl ob avt liniji, kjer ga je spremljal Cavani, Brazilec se ga je skušal znebiti tako, da mu je žogo poslal med nogama, Urugvajec pa ga je ustavil s povsem normalnim prekškom. Kljub temu je Neymar padel, kot da bi ga povozil avto, in obležal na tleh. Cavani je pri sodniku protestiral in se branil, da Neymar spet simulira, toda za to je bil 'nagrajen' z rumenim kartonom. Ko je odšel do Neymarja, in mu pomagal vstati, pa je slednji hitro umaknil roko ter grdo in užaljeno pogledal proti soigralcu v PSG-ju. Pa smo spet tam ...

Članki iz rubrike