4_Isaac in Patricija_fb Odkrito.si

Isaac Palma ima strto srce

ante mahkota Svet24.si

Umrl je vrhunski slovenski alpinist, mož Marjane ...

angel Petisvet.si

Vaš smetnjak naj odnesejo angeli

Ivan Mikec Svet24.si

Ivan je gorečo blazino porinil ženi Ani v naročje

aneta in tia Svet24.si

Aneta se je ob bolnem otroku čisto zlomila

gaja_decembra_matic_gabriel_01 Najstnica.si

Mlada slovenska pevka spet navdušila

Indira Ekić in Matic Kolenc Njena.si

Indira pokazala neverjetno spremembo

sta
sta
6 17.11.2018 01:19:30

Po zgodnjem vodstvu je sledil HUD PADEC: Igor Benedejčič POZNA RAZLOG za to!

Jurij Kodrun
Sinočnji obračun Slovenije in Norveške se je po zgodnjem vodstvu domačih končal z rezultatom 1:1. Norvežani so izenačili v 85. minuti.

Slovenijo je v deveti minuti v vodstvo popeljal kapetan Benjamin Verbič, v nadaljevanju pa so imeli več od igre Norvežani. Po srečanju, ki je Slovenijo pahnilo v divizijo D, je pred sedmo silo stopil selektor Igor Benedejčič, ki se je še enkrat ozrl na dogodke na igrišču. "Dobro smo začeli srečanje, zadeli, imeli prednost, ampak na koncu nas ni bilo na igrišču," je igro realno ocenil primorski strokovnjak.

Na vprašanje, zakaj so fantje tako padli, pa je odvrnil: "Treba je prevzeti odgovornost v zvezni liniji, treba si je upati igrati. Prišli smo v ritem igre, ki ni bil dober, tako da je na koncu Norveška zasluženo izenačila. Zahvalil pa bi se občinstvu za podporo, to nam veliko pomeni, da je bilo do konca z nami. Izpad v divizijo D za ponedeljkovo tekmo ne spremeni ničesar. Želimo si zmago v Bolgariji. Vrača se Josip Iličić, ki lahko prinese nekaj več. Fantje so s točko in borbenostjo tudi dvignili samozavest, zato pričakujem dobro tekmo."

Članki iz rubrike