osenar Odkrito.si

Kaj se dogaja z Nino Osenar? Pogrešamo jo že ...

mojca sencar -foto  MJP Svet24.si

Po dolgi bolezni je preminula Mojca Senčar

zvezda Petisvet.si

Astrološka napoved Berna Jurečiča od 27. 5. do ...

upokojenci, upokojenka, socialno ogroženi Svet24.si

Kdo bo vladal slovenskim upokojencem?

76D02321-A027-4E57-AED0-504B9FF1A92F Svet24.si

Ines Erbus: »To je moja droga«

ema lpd Njena.si

Prizadeta Ema v solzah razkrila svojo zgodbo

viljem julijan Njena.si

Slovenski pevec se je zavedno poslovil od sina

sta
sta
6 17.11.2018 01:19:30

Po zgodnjem vodstvu je sledil HUD PADEC: Igor Benedejčič POZNA RAZLOG za to!

Jurij Kodrun
Sinočnji obračun Slovenije in Norveške se je po zgodnjem vodstvu domačih končal z rezultatom 1:1. Norvežani so izenačili v 85. minuti.

Slovenijo je v deveti minuti v vodstvo popeljal kapetan Benjamin Verbič, v nadaljevanju pa so imeli več od igre Norvežani. Po srečanju, ki je Slovenijo pahnilo v divizijo D, je pred sedmo silo stopil selektor Igor Benedejčič, ki se je še enkrat ozrl na dogodke na igrišču. "Dobro smo začeli srečanje, zadeli, imeli prednost, ampak na koncu nas ni bilo na igrišču," je igro realno ocenil primorski strokovnjak.

Na vprašanje, zakaj so fantje tako padli, pa je odvrnil: "Treba je prevzeti odgovornost v zvezni liniji, treba si je upati igrati. Prišli smo v ritem igre, ki ni bil dober, tako da je na koncu Norveška zasluženo izenačila. Zahvalil pa bi se občinstvu za podporo, to nam veliko pomeni, da je bilo do konca z nami. Izpad v divizijo D za ponedeljkovo tekmo ne spremeni ničesar. Želimo si zmago v Bolgariji. Vrača se Josip Iličić, ki lahko prinese nekaj več. Fantje so s točko in borbenostjo tudi dvignili samozavest, zato pričakujem dobro tekmo."

Članki iz rubrike