Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

sta
sta
6 17.11.2018 01:19:30

Po zgodnjem vodstvu je sledil HUD PADEC: Igor Benedejčič POZNA RAZLOG za to!

Jurij Kodrun
Sinočnji obračun Slovenije in Norveške se je po zgodnjem vodstvu domačih končal z rezultatom 1:1. Norvežani so izenačili v 85. minuti.

Slovenijo je v deveti minuti v vodstvo popeljal kapetan Benjamin Verbič, v nadaljevanju pa so imeli več od igre Norvežani. Po srečanju, ki je Slovenijo pahnilo v divizijo D, je pred sedmo silo stopil selektor Igor Benedejčič, ki se je še enkrat ozrl na dogodke na igrišču. "Dobro smo začeli srečanje, zadeli, imeli prednost, ampak na koncu nas ni bilo na igrišču," je igro realno ocenil primorski strokovnjak.

Na vprašanje, zakaj so fantje tako padli, pa je odvrnil: "Treba je prevzeti odgovornost v zvezni liniji, treba si je upati igrati. Prišli smo v ritem igre, ki ni bil dober, tako da je na koncu Norveška zasluženo izenačila. Zahvalil pa bi se občinstvu za podporo, to nam veliko pomeni, da je bilo do konca z nami. Izpad v divizijo D za ponedeljkovo tekmo ne spremeni ničesar. Želimo si zmago v Bolgariji. Vrača se Josip Iličić, ki lahko prinese nekaj več. Fantje so s točko in borbenostjo tudi dvignili samozavest, zato pričakujem dobro tekmo."

Članki iz rubrike