stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
0 11.11.2018 14:12:32

Veliki zvezdnik dobil ŠOKANTNO PONUDBO! Barcelona bo TEŽKO NAŠLA ZAMENJAVO!

vszi
V zadnjem času se vse glasneje govori, da Barcelona išče novega napadalca.

Če smo natančnejši, Katalonci lovijo zamenjavo za Luisa Suareza. Tudi Urugvajec sam je že dejal, da ga to prav nič ne moti, saj vsak prej ko slej dobi naslednika. Toda pri 31-letnem Urugvajcu vendarle ne gre za to, da se išče njegov naslednik za čas, ko bo poškodovan ali ko bo njegova strelska forma na nizki ravni. Kot vse kaže, je razlog nekoliko drugačen, na Suarezov naslov je namreč prišla ponudba, ki jo bo težko zavrnil.

Pravzaprav je prišlo nekaj nespodobnih ponudb, med katerimi je ena taka, po kateri bi Barcelona za svojega napadalca dobila sto milijonov evrov, Suarez pa bi v že pospravil 30 milijonov letne plače. Barcelona je ponudbo sicer zavrnila, no ja, zavrnila je, da bi se prestop zgodil pozimi, saj je v tako kratkem času skoraj nemogoče dobiti ustrezno zamenjavo za tako dobrega igralca. Najbrž ste uganili, da so ponudbe prišle iz Kitajske.



Suarez po poročanju španskega Don Balona že tehta ponudbe in razmišlja o tem, da bi poleti zapustil stadion Camp Nou, kar bi bilo verjetno povsem razumljivo, navsezadnje bo Suarez januarja dopolnil 32 let.

Verjetno je Lionel Messi edini, ki bi Suareza lahko odvrnil od odhoda. Njuno prijateljstvo bi Urugvajca lahko prepričalo v to, da bi v Barceloni ostal še naslednjo sezono, toda jasno je, da se Suarezov čas pri Barci nepreklicno končuje.

Članki iz rubrike