kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 11.11.2018 13:23:28

Maribor je zgrešil NOVO ENAJSTMETROVKO, Milanič pa je bil ZADOVOLJEN z izvedbo! Razlaga osupne ...

Drago Wernig - TAKA
Maribor je v letošnji sezoni katastrofalen pri izvajanju enajstmetrovk.

No, Maribor je katastrofalen pri izvedbi najstrožjih kazni že kar nekaj časa, v tej sezoni pa so njihovi streli z bele točke pod vsako kritiko. Vijoličasti so zadeli vsega enkrat iz štirih poskusov. Amir Dervišević je v polno meril na tekmi z Aluminijem, preostale tri najstrožje kazni so Štajerci zapravili.

Eno je zapravil Luka Zahović na tekmi s Celjem, dve pa Marcos Tavares. Prvo na tekmi z Rangersom, drugo včeraj na tekmi s Triglavom. Na njegovo srečo je odbitek uspel pospraviti v mrežo, toda dejstvo ostaja, da imajo Mariborčani velike težave z zabijanjem zadetkov iz najstrožjih kazni. A Darko Milanič se z zgrešeno enajstmetrovko ni obremenjeval, še več, po tekmi je poudaril, da je bil zadovoljen (!?) z izvedbo najstrožje kazni mariborskega kapetana.



"Saj smo dali gol!? Jaz sem zelo zadovoljen z načinom, kako smo izvedli najstrožjo kazen. Če bi proti Rangersom tako izvedli, bi bilo skupaj. Ker bi šli verjetno naprej. A imate prav. Bomo nekaj naredili. Od jutri zjutraj začnemo trenirati najstrožje kazni," je dejal Milanič.

Na vprašanje, ali bosta za izvedbo enajstmetrovk še naprej zadolžena Zahović in Tavares, pa je dodal: "Pred tekmo smo se dogovarjali, kdo naj bi izvajal. Dervišević ni začel, drugače bi on, zadnjo enajstmetrovko je suvereno zadel. Bomo ponujali priložnost tistim, ki ne bodo zamižali in udarili po žogi."

Članki iz rubrike