Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
1 11.11.2018 11:20:28

Ronaldo proti PREKLETSTVU: Ni mu uspelo v dresu Uniteda in Reala! Ali mu bo uspelo z Juventusom?

Ali bo Cristianu Ronaldo uspelo prekiniti urok?

Cristiano Ronaldo. Nogometaš, ki povzroča strah in trepet, kjerkoli se že pojavi. Praktično ga ni stadiona, na katerem je v svoji karieri zaigral in se vpisal med strelce. Toda takšen vendarle obstaja. Stadion, ob omembi katerega ga zagotovo oblije polt. San Siro.

Danes bo z Juventusom gostoval na tem slovitem objektu, tokrat pa bo skušal prekiniti urok, ki traja že dolga leta. Portugalec je na tem objektu odigral že pet tekem, verjeli ali ne, še nikoli se mu v rednem delu tekme ni uspelo vpisati med strelce.

Vse se je začelo v dresu Manchester Uniteda, ko je leta 2005 na San Siru igral tekmo lige prvakov. Milan je takrat slavil z 1:0, dve leti kasneje pa so Italijani vse skupaj še nadgradili in rdeče vrage z Ronaldom na čelu odpravili kar s 3:0. Še dve leti kasneje se je v dresu istega kluba pomeril proti Interju, dvoboj pa se je končal brez zadetkov.



Naslednjič je na ta objekt stopil v dresu Reala, novembra 2010 pa se je dvoboj na San Siru končal z 2:2. Da, uganili ste, Ronaldo se na tekmi z Milanom ni vpisal med strelce.

Leta 2016 je stadion v Milanu gostil veliki finale lige prvakov, v njem pa sta se pomerila Real Madrid in Atletico. Španski mestni derbi se je po rednem delu končal z 1:1, po streljanju enajstmetrovk so slavili galaktiki, zmagoviti zadetek je prispeval Ronaldo, a ta ni padel v rednem delu igre. Junak dvoboja je bil Sergio Ramos, ki je v izdihljajih dvoboja poskrbel za podaljšek.

Ali bo Ronaldu tokrat le uspelo prekiniti neverjeten urok San Sira?

Značke: ronaldo, juventus, milan

Članki iz rubrike