Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 10.11.2018 02:09:43

Nogometna javnost v Srbiji PONORELA! ŠKANDAL! Vse okoliščine kažejo na NEMEŠČANJE tekme v Novem Sadu (VIDEO)

V prvi tekmi 16. kroga srbske Superlige je Radnički iz Niša v gosteh z 2:1 odpravil Proleter iz Novega Sada in ohranil drugo mesto na lestvici. Do tu vse lepo in prav, vendar ...

V resnici je bila to nadvse nenavadna tekma. Težko je pred javnostjo skriti vse to, kar se je dogajalo v drugem polčasu tekme, ki so jo skrajno neobičajno spremljale stavnice. Čeprav je Radnički po prvem polčasu izgubiljal z 1:0 in v Novi Sad pripotoval brez prvega trenerja in šestih standardnih igralcev, je imel na stavnicah sredi drugega polčasa še vedno izjemno nizko kvoto. Kar pomeni, da so ga še vedno tretirale kot favorita za končno zmago. Nekatere stavnice so tekmo umaknile iz ponudbe.


Do preobrata, za katerega so očitno stavnice vedele, je prišlo sredi drugega dela igre. V pičlih dveh minutah je domači igralec Zarija Lambulić najprej storil prekršek za enajstmetrovko, v naslednji akciji pa dosegel enega najbolj bizarnih avtogolov. Da se je v hipu nad tekmo zgrnil velik oblak suma, je jasno. Srbska družbena omrežja so ponorela, uporabniki so ogorčeni, obenem se norčujejo.

"Tega ni niti v Zanzibarju! Vprašanje za Lambulića: Kako boš v oči pogledal svoje starše in prijatelje? Kako si lahko pred celotno Srbijo storil kaj takšnega?," je zapisal eden od uporabnikov twitterja.

Značke: srbija, stave

Članki iz rubrike