Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

plimovanje, piran, obala, morje, poplava-2023 Svet24.si

V Sloveniji je povprečen občan zadolžen za 629 ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
6 09.11.2018 20:17:56

Jürgen Klopp ŠOKIRAL novinarje na Otoku, ko je spregovoril o - MARIBORU! Ne na lep način ...

Profimedia
Jürgen Klopp je spregovoril o Mariboru.

Otoškim medijem še zmeraj ni jasno, kako je možno, da je tamkajšnji velikan Liverpool izgubil v Beogradu od Crvene zvezde. Še toliko bolj, ker je v prejšnji sezoni denimo gostoval v Ljudskem vrtu in tam domači Maribor premagal s kar 7:0. Toda Jürgen Klopp je zavrnil primerjave med Crveno zvezdo in Mariborom. In tako morda nehote malce celo užalil vijoličasti. Ali pa ne. Kakorkoli vzamete ... 


"V torek smo doživeli velik udarec. Udarec, ki ga nismo pričakovali. Nihče ni pričakoval takšne igre in takšnega rezultata, toda te stvari se zgodijo. Odigrali smo slabo tekmo. Z vsem dolžnim spoštovanjem, Crvena zvezda ni Maribor iz prejšnje sezone, zato vas prosim, da ta dva kluba prenehate primerjati. Zvezda je igrala s tremi branilci in imela fantastično vzdušje na stadionu. To je bila ena povsem drugačna tekma, kot je bila tista na Anfieldu, ko smo slavili s 4:0," je dejal Klopp. 

In nadaljeval: "Čim prej želimo pokazati pravo reakcijo na poraz proti Crveni zvezdi. Ne želim vklopiti alarma zaradi poraza, tako kot ne slavim velikih zmag po pet dni. Seveda je lahko boljše. Vedno je lahko boljše. Od začetka sezone smo odigrali samo dve slabi tekmi. Proti Crveni zvezdi in Napoliju."

Članki iz rubrike