natasa ralijan tic gasper Odkrito.si

Bivša partnerica Gašperja Tiča nikogar ne ...

Severina Kojić Svet24.si

Veselje v družini Kojić: Severina delila veselo ...

ženska Petisvet.si

9 stvari, ki lahko naš dom uničijo, ali pa ...

potres, filipini, 22. 3 Svet24.si

FOTO: »Mogoče jih je slišati, kako kričijo od ...

Jelena Krsmanović Marjanović Svet24.si

FOTO: Jeleni pred smrtjo iznakazil obraz

gašper hafner Njena.si

Dvojno presenečenje na posestvu Hafner

4_Isaac in Patricija_fb Njena.si

Žena Isaaca Palme je prelepa nosečka

nu
nu
0 09.11.2018 18:05:09

HAHAHA, KAKŠNA BLAMAŽA! Iz steklene posode je na žrebu IZGINILA ena kroglica (VIDEO)

Žreb parov osmine finala poljskega pokala se je v nekem trenutku sprevrgel v burlesko brez primere in generalni sekreter poljske zveze Maciej Sawicki se je znašel v nezavidljivem položaju.

Kaj takšnega si Poljaki ne bi smeli dovoliti. Sawicki je pobiral kroglice z imeni klubov iz steklene posode, potem pa presenečen spoznal, da je ena kroglica preprosto izginila. Ko je izvlekel Slak iz Wroclawa, bi se morala v posodi nahajati še zadnja kroglica, vendar te ni bilo. Tako je Slask ostal brez tekmeca, vsi ostali pari pa so bili že sestavljeni.

Jasno je bilo, da manjka kroglica od Miedz Legnice, vednar nihče ni vedel, kam je izginila. Sprva je Sawicki pojasnjeval, da je kroglica od Slaska odveč, češ da je podvojena, vendar je kmalu spoznal zmoto. Poljski mediji so pričakovali, da bodo veljaki zveze zaplet rešili tako, da bodo Slak enostavno povezali z Legnico, vendar ni bilo tako.

Žreb so na koncu v celoti ponovili, češ da bo tako povsem regularno. Jasno pa je, da se poljska in zdaj tudi svetovna javnost norčuje zaradi napake, ki se ne bi smela zgoditi.

Značke: žreb, poljski-pokal

Članki iz rubrike