saša stzosič furst uroš Odkrito.si

Konec! Zakaj sta se razšla znana slovenska ...

horoskop_znaki Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 21. januarja

duhovna oči roke Petisvet.si

Grobe besede v naše življenje pritegnejo ...

sneg4 profimedia-0406016562 Svet24.si

Smo Slovenci pripravljeni na tri metre snega?

jeza Svet24.si

Tedenski horoskop: zalomilo se bo marsikaj

Katarina Čas, Lado Bizovičar (3) Njena.si

Katarina in Lado sta si skočila v objem

reka ljubezni požar Njena.si

Reka Ljubezni: Razkrito, kdo je Terezin otrok

nu
nu
0 09.11.2018 18:05:09

HAHAHA, KAKŠNA BLAMAŽA! Iz steklene posode je na žrebu IZGINILA ena kroglica (VIDEO)

Žreb parov osmine finala poljskega pokala se je v nekem trenutku sprevrgel v burlesko brez primere in generalni sekreter poljske zveze Maciej Sawicki se je znašel v nezavidljivem položaju.

Kaj takšnega si Poljaki ne bi smeli dovoliti. Sawicki je pobiral kroglice z imeni klubov iz steklene posode, potem pa presenečen spoznal, da je ena kroglica preprosto izginila. Ko je izvlekel Slak iz Wroclawa, bi se morala v posodi nahajati še zadnja kroglica, vendar te ni bilo. Tako je Slask ostal brez tekmeca, vsi ostali pari pa so bili že sestavljeni.

Jasno je bilo, da manjka kroglica od Miedz Legnice, vednar nihče ni vedel, kam je izginila. Sprva je Sawicki pojasnjeval, da je kroglica od Slaska odveč, češ da je podvojena, vendar je kmalu spoznal zmoto. Poljski mediji so pričakovali, da bodo veljaki zveze zaplet rešili tako, da bodo Slak enostavno povezali z Legnico, vendar ni bilo tako.

Žreb so na koncu v celoti ponovili, češ da bo tako povsem regularno. Jasno pa je, da se poljska in zdaj tudi svetovna javnost norčuje zaradi napake, ki se ne bi smela zgoditi.

Značke: žreb, poljski-pokal

Članki iz rubrike