Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 10.11.2018 02:16:24

GROZLJIV PRIZOR! Zlom je bil tako hud, bolečine neznosne, dajali so mu kisik ... (VIDEO)

Profimedia
Tekma lige Europa med Arsenalom in Sportingom se je končala brez zadetkov, tragična osebnost dvoboja pa je napadalec Otočanov Danny Welbeck.

Welbeck je v 30. minuti tekme po predložku iz strani visoko skočil in želel z glavo ogroziti gostujočega vratarja, vendar je v dvoboju z branilcem Portugalcev nesrečno doskočil in si grdo zlomil gleženj, tako da se je stopalo obrnilo na drugo stran. Vsem na igrišču je bilo takoj jasno, da gre za težjo poškodbo. Igralci so se prijemali za glave in sporočali klopi Arsenala, da bo potrebna zamenjava. Trener Unai Emery je bil, tako kot vsi ostali, šokiran: "To je bilo grozno. Danny je delal tako dobro in tudi igral dobro tekmo. Imel je nekaj lepih priložnosti. Vse to je vplivalo na moje igralce, ampak to je nogomet. To se žal dogaja. Ne želiš, da bi se zgodilo, ampak to je del tega posla."

Welbeck 3


Sedemindvajsetletnega napadalca so takoj odpeljali v bolnišnico. Ni še znano, kako dolgo bo odsoten iz igrišča. Je pa to že njegova druga huda poškodba gležnja, skupaj pa že 12. v karieri. "Vsaka poškodba je drugačna. Težko je vedeti, kaj vse je počilo v gležnju," je takoj po tekmi razmišljal Emery.

Skoraj gotovo bo Welbeck izpustil celotno sezono, nekateri strokovnjaki pa pravijo, da bi tokratni zlom lahko celo pomenil konec kariere.

Welbeck 1
Profimedia

Članki iz rubrike