IMG-20240429-WA0004 Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Alya 2 Njena.si

Alya: 'Vsi pravijo Alya kdaj bo otroček'

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
1 07.11.2018 11:33:49

NZS, POZOR! Matjaž Kek RESNO V IGRI za trenerja tega UGLEDNEGA KLUBA

Drago Wernig - TAKA
Se bo Matjaž Kek slovenski reprezentanci izmuznil med prsti?!

Slovenija išče novega selektorja, prvi favorit naj bi bil še najprej Matjaž Kek. Mariborčan na novembrskih tekmah lige narodov z Norveško in Bolgarijo slovenske reprezentance še ne bo vodil, glavno besedo bo imel Igor Benedejčič. Vse lepo in prav, če Nogometni zvezi Slovenije več kot očitno ne bi v zelje začel skakati klub iz - Poljske! Lech Poznanj išče novega trenerja, potem ko je uprava odpustila srbskega strokovnjaka Ivana Đurđevića, po pisanju poljskih medijev pa je na seznamu kandidatov za njegovega naslednika zelo visoko tudi Kek.


Prva želja Lecha naj bi bil sicer nekdanji poljski selektor Adam Nawalka, toda finančna pričakovanja slednjega naj bi bila zelo visoka, za Lech morda celo nekoliko previsoka. Ali je uprava stik s Kekom, ki je nedolgo tega zapustil klop Rijeke, že vzpostavila, poljski mediji ne pišejo, zato pa dodajajo, da je morda celo ena najbolj zanimivih možnosti, ki se ponujajo Lechu.

Pred 96 leti ustanovljeni Lech sicer velja za enega najuglednejših poljskih klubov. Sedemkrat je bil državni prvak, petkrat je slavil v pokalu, v zadnjem desetletju se je dvakrat prebil tudi v izločilne boje lige Europa. Preteklo sezono je sklenil na tretjem mestu poljske lige, trenutno na lestvici zaseda sedmo mesto.

Članki iz rubrike