IMG-20240429-WA0004 Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

ue
ue
0 07.11.2018 11:20:28

ODPRLI BOSTE USTA! Handanović je več kot NAVDUŠIL S TEM ODZIVOM na predstavo proti Barci

Profimedia
Inter je v četrtem krogu lige prvakov doma remiziral z Barcelono.

Gostje so povedli prek Malcoma v 83. minuti. Mauro Icardi je štiri minute pozneje izenačil. Bil je to večer, v katerem je Barca proti vratom Interja sprožila kar 27 strelov, a Samir Handanović je bil odličen in je spravljal v obup Ivana Rakitića, Luisa Suareza, Ousmaneja Dembeleja ...

A pri strelu Malcoma je tudi on klonil. In, kot je pozneje iskreno priznal, gre gol tudi na njegov račun. "Da sem ubranil veliko? Lahko bi ubranil vse. Lahko bi ubranil tisti strel. Moral bi ga ubraniti. Vem, da je Malcom levičar in da ne bi streljal z desno nogo. Res je, da je streljal med dvema našima igralcema, ujel je pravi trenutek in žoge nisem najbolje videl. Ampak vseeno...," je navdušil s samokritičnostjo. 



Tudi sicer je Handanović Barceloni "snel klobuk" "Igrala je veliko boljše od nas. Mi bi morali biti boljši. Na igrišču nismo pokazali tistega, kar smo se dogovorili in na kar smo se pripravljali. Če Barceloni pustiš, da ima žogo v svojih nogah, boš prej ali slej trpel," je po srečanju govoril nekdanji reprezentančni čuvaj mreže.

Na koncu dneva je bil tudi on zadovoljen z remijem. "To so tekme, v katerih ekipa raste in napreduje. Vseeno smo igrali bolje, kot v Barceloni. Po izenačenju sem imel občutek, da bi lahko celo zmagali, saj je s tribun prišel dodaten impulz. Nisem razočaran, želim le, da smo vedno boljši, tako kot v italijanski ligi. Jasno pa je, da Barcelona praktično vsakemu tekmecu pokaže, kako se igra nogomet, ne le nam."

Članki iz rubrike