Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
0 07.11.2018 08:50:38

UPS, tega navijači MURE NISO ŽELELI slišati

Aleš Cipot/Fotolens
V Fazaneriji imajo dovolj razlogov za zadovoljstvo, toda vsi cilji vendarle ne bodo uresničeni.

Muraši so se v zadnjem prvenstvenem krogu v Kidričevem veselili prve gostujoče zmage in se povzpeli na visoko četrto mesto na lestvici. Črno-beli navijači z veseljem pogledujejo na lestvico, prav tako z veseljem so pričakovali, da bodo v končnici jesenskega dela sezone dočakali prvo domačo tekmo pod umetno svetlobo.

Ampak zdaj je jasno, da se to ne bo zgodilo. Dela za gradnjo žarometov so se sicer začela že pred časom, a so medtem zastala. "Dela so zastala zaradi dobavnih rokov stebrov ter sider za temelje," so za sobotainfo.com pojasnili na soboški soboški občini, toda že v kratkem bodo stroji na stadionu znova zabrneli. "Izvajalec temeljev bo z deli na terenu začel 12. novembra, dobava stebrov je predvidena do 1. decembra. Hkrati smo ob upoštevanju razporeda tekem in dejstva, da bo gradnja dveh stebrov potekala neposredno ob robu igrišča dorekli, da se montaža stebrov začne izvajati od 10. decembra dalje, ko je konec jesenskega dela prvenstva," dodajajo odgovorni.

Letos tekme pod reflektorji torej ne bo, a bržčas jih bodo letos vendarle prižgali. "Po trenutnem terminskem planu bi naj dela potekala strnjeno od 10. do 31. decembra. Prižig reflektorjev je predviden še pred vstopom v novo leto," pravijo na MO Murska Sobota.

Članki iz rubrike