IMG-20240429-WA0004 Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
0 07.11.2018 10:51:46

Ibrahimović UDARIL z vso silo: Vse, ki so to govorili, sem spravil na INVALIDSKI VOZIČEK!

vszi
Zlatan Ibrahimović je končal sezono v ameriški ligi MLS, zdaj se veliko govori o njegovi morebitni vrnitvi v Evropo.

Legendarni Šved naj bi bil blizu prestopu v Milan, za katerega je v preteklosti že igral, tako kot za njegovega mestnega tekmeca Inter. Bil je tudi član Juventusa, Barcelone, PSG-ja in Manchester Uniteda. Pri zadnjem je preživel sezono in pol, nato pa odšel v ZDA.


Za premier ligo marsikdo pravi, da je najmočnejša na svetu, zato je zanimivo, kakšno mnenje ima o njej Ibrahimović. Šved je v angleškem prvenstvu v 33 nastopih zabil 17 golov. "Če sem to naredil pri 35 letih, pomislite, kaj bi pri 25," je med drugim zelo samozavestno dejal Ibrahimović, nato pa nadaljeval: "Pred prihodom na Otok sem igral v različnih državah in klubih, ljudje so rekli, da mi ni treba tja. Če na Otoku ne uspeš, ti bodo vedno naprej metali, da nisi dober. Vsi so bili proti temu, da grem. Veste kaj, to me je še dodatno motiviralo in mi dalo adrenalina."

Za angleško ligo je povedal, da mu je všeč, da je zelo razburljiva, z naslednjo izjavo pa je kar razočaral Angleže. "Deležna je velike pozornosti, toda njena kakovost je malo precenjena - predvsem individualna kakovost in tehnično znanje. Ritem pa je zelo visok. Lahko si najboljši, a če ne zmoreš ritma, hitrosti, potem ne boš uspel, saj je tempo zelo visok. Zelo ponosen in vesel sem, da sem šel v United, to je bil pravi klub zame. Nanj me vežejo zelo lepi spomini in to je zelo pomemben trenutek v moji karieri. A kot sem rekel, lahko ste srečni, da nisem prišel pred desetimi leti, če sem to naredil pri 35 letih, pomislite, kaj bi pri 25. To bi bila drugačna zgodba. Ob prihodu so rekli, da sem prišel na invalidskem vozičku. Vse, ki so to govorili, sem spravil na invalidski voziček. Natanko to sem naredil."

Članki iz rubrike