Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
29.10.2018 10:54:25
Deli članek:

EKSPLOZIJA iz MADRIDA: Čeprav Conte še ni sedel na klop REALA, je že znana PRVA JANUARSKA OKREPITEV!

Reuters

Prihod Antonia Conteja na klop Reala naj bi bil samo še formalnost.

Vse skupaj naj bi se zgodilo v prihodnjih nekaj urah, za zdaj naj ne bi bilo znano samo to, koliko časa naj bi trajala pogodba in ali bo Conte ekipo vodil že v sredo na pokalnem obračunu z Melillo.

Znano pa je, da Conte, ki je Florentina Pereza prepričal s svojo neizprosnostjo do igralcev, že pripravlja neke vrste revolucijo v moštvu. Predsednik naj bi mu že naročil, da iz moštva odstrani nekaj fantov, ki kvarijo vzdušje v slačilnici. Hkrati pa Conte že razmišlja o okrepitvah in znano je že ime, ki se je znašlo na vrhu januarskega seznama nakupov. Madridčani se bodo odločno spustili v boj za bivšega Contejevega varovanca pri Chelseaju N'Gola Kanteja.

Njegova cena naj bi bila približno sto milijonov evrov. Conte v francoskem reprezentantu vidi igralca, ki bi Realu dal stabilnost na sredini igrišča, kar galaktikom trenutno manjka. Vprašanje je, ali bo Kante zamenjal Casemira, ki ne igra v najboljši formi, ali pa bosta ekipo zapustila Toni Kroos in Luka Modrić, ki že nekaj časa razmišljata o odhodu iz španske prestolnice.

vszi