Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
29.10.2018 07:55:28
Deli članek:

HUHU, Guardiola z izjavo o Ronaldu 'UBIL' Florentina Pereza, STREZNIL navijače Reala in začel VELIKO POLEMIKO!

Odhod Cristiana Ronalda iz Reala je bil za marsikaterega navijača kraljevega kluba velik udarec. Povsem drugače je prodajo svojega prvega zvezdnika doživela uprava kluba s Florentinom Perezom na čelu.

Za 33-letnega nogometaša so Madridčani prejeli 117 milijonov evrov, kar so v klubu pozdravili kot veliko zmago, hkrati pa so s tem prestopom razdelili navijače. Nekateri so se s klubskimi veljaki strinjali, spet drugi so nejeverno zmajevali z glavo.

Dobre tri mesece pozneje Real kaže obraz, ki ga nihče izmed njih noče nikoli več videti. Blede partije, ki so vrhunec doživele sinoči na stadionu Camp Nou (Barcelona je slavila s 5:1), so odpihnile trenerja Julena Lopeteguija. Slednji je bil zadolžen za izgradnjo 'novega' Reala, a je pogorel na celi črti. Odpustili so ga, kljub večmilijonski odpravnini, ki mu jo bo treba odšteti po pogodbi.

Zdaj pa se lahko spet vrnemo na prodajo Cristiana Ronalda, torej na zadevo, o kateri je svoje mišljenje podal tudi eden najboljših trenerjev današnjega časa - Pep Guardiola. S svojimi besedami pa je 'ubil' Florentina Pereza in podobno misleče. "Real ne more najti podobnega igralca. On tekem ni reševal samo z zadetki, ljudje se motijo, ko trdijo, da ni moštveni igralec. Ko ekipa ostane brez takega igralca, izgubi 50 ali celo 60 zadetkov v sezoni, to pa je nemogoče nadoknaditi," je dejal Guardiola in marsikomu dal misliti.