Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 10.08.2018 15:12:17

TO je njegova prihodnost: Ante Rebić se je KONČNO ODLOČIL!

Profimedia
Med nogometaši, ki so na mundialu v Rusiji najbolj opozorili nase, je zagotovo Ante Rebić. Za hrvaškega reprezentanta sta po odličnih predstavah med drugim resno zanimanje pokazala tudi Bayern in Manchester United, 24-letnik pa se je nasposled odločil, kje bo nadaljeval kariero.

Potem ko so ga povezovali s prestopom v enega izmed evropskih velikanov, je Ante Rebić kar nekoliko presenetil s svojo odločitvijo o tem, kje bo nadaljeval športno pot.

Eintracht bi fanta lahko prodal za rekordno vsoto, toda Rebić je s klubom, ki domuje v Frankfurtu, podaljšal pogodbo do leta 2022. "Ante je bil eden od najbolj pozitivnih zvezdnikov svetovnega prvenstva in jasno je bilo, da je vzbudil zanimanje pri mnogih klubuih. To podaljšanje pogodbe je za nas izjemnega pomena. Rebića so spremljali številni tuji klubi, a se je tudi sam odločil, da ostane pri nas. Ponosen sem," je dejal športni direktor Eintrahcta Fredi Bobič in dodal: "Da nam je uspelo obdržati takega igralca, veliko pove tudi o slovesu našega kluba, saj je dobil kar nekaj donosnejših ponudb od drugod. S tem pa je pokazal, da ima orle v srcu in da smo na pravi poti. Eintracht je naredil velik korak naprej."


Eintracht v nedeljo čaka dvoboj z aktualnim prvakom Bayernom, s katerim se bo kot pokalni zmagovalec pomeril za nemški superpokal in kamor je odšel dozdajšnji trener Eintrachta Niko Kovač.

Prav Rebić je bil junak majskega pokalnega finala, ko je za zmago frankfurtskega moštva nad Bayernom zabil dva gola, njegova ekipa pa je slavila s 3:1.

D maja v finalu nemškega pokala dosegel dva gola za zmago frankfurtskega kluba proti Bayernu s 3:1, navdušil pa je tudi s hrvaško reprezentanco na svetovnem prvenstvu v Rusiji.

Članki iz rubrike