sebastjan cimerotić Odkrito.si

Sebastjan Cimirotič ima velike težave

horoskop Svet24.si

Horoskop za sredo, 23. maja

Philip Roth Svet24.si

Poslovil se je Philip Roth

zvonka hocevar Svet24.si

Napačno je parkirala, zato jo skuša odpustiti

Selena Gomez Najstnica.si

Taylor Swift se je na odru pridružila Selena ...

Burak Özçivit Njena.si

To je ženska, ki je spodila Buraka!

Kate Middleton Njena.si

Kate Middleton postala tarča posmeha?

nu
nu
0 16.05.2018 11:03:51

BRAVO ZA IZVIRNOST! Nemci z načinom predstavitve kandidatov za nastop na SP navdušili svet (FOTO + VIDEO)

Reuters
Nemški seznam kandidatov za nastop na velikem tekmovanju je vselej med najbolj pričakovanimi. Tudi v pričakovanju letošnjega svetovnega prvenstva v Rusiji ni nič drugače.

Kreativnost, dobra ideja in vrhunska izvedba so vrline, ki jih vodstvu Nemške nogometne zveze moramo priznati. Šport je v današnjih časih tudi ali predvsem šov za množice, zato starokopitne in dolgočasne prakse iz preteklosti ne delujejo oziroma ne zadoščajo več. Nemci se tega zelo dobro zavedajo, zato tudi iz objave seznama kandidatov za nastop na svetovnem prvenstvu brez težav naredijo predstavo.

nemcija 1

nemcija 2


Selektor Joachim Löw je seznam 27 nogometašev, od katerih jih bo 23 odpeljal v Rusijo, javnosti razkril v prostorih nemškega nogometnega muzeja v Dortmundu. Navdušujoča pa je ideja, s katero so veljaki zveze izbrane igralce predstavili, ne le novinarjem, ampak vsem radovednežem, ki so se zbrali pred stavbo. Na ogromno steno so namreč namestili 27 velikih platen, kot 27 'panini' sličic s silhuetami, potem pa sta delavca kot jumbo plakate lepila prave slike na pripravljena platna. Eno za drugo sta počasi razkrivala izbrane nogometaše, ki bodo v Rusiji branili naslov svetovnih prvakov.

nemcija 3

nemcija 4

Članki iz rubrike