jure kosir in njegova simona_preview Odkrito.si

Jure Košir se je zaradi otrok preselil

horoskop Svet24.si

Horoskop za petek, 18. januarja

duhovna ženska Petisvet.si

Če veste to, vidite v človeka skozi barve!

sneg, novo mesto1 Svet24.si

FOTO: Slovenijo je zajelo sneženje; zapadlo je do...

Lunin mrk, 27. 7. 2018 Svet24.si

Vse kar morate vedeti o prihajajočem luninem mrku

Kesha Najstnica.si

Znana pevka delila pomembno sporočilo

TANJA ZAGAR Njena.si

Zaprite usta: Ja, to je Tanja Žagar!

nu
nu
0 16.05.2018 11:03:51

BRAVO ZA IZVIRNOST! Nemci z načinom predstavitve kandidatov za nastop na SP navdušili svet (FOTO + VIDEO)

Reuters
Nemški seznam kandidatov za nastop na velikem tekmovanju je vselej med najbolj pričakovanimi. Tudi v pričakovanju letošnjega svetovnega prvenstva v Rusiji ni nič drugače.

Kreativnost, dobra ideja in vrhunska izvedba so vrline, ki jih vodstvu Nemške nogometne zveze moramo priznati. Šport je v današnjih časih tudi ali predvsem šov za množice, zato starokopitne in dolgočasne prakse iz preteklosti ne delujejo oziroma ne zadoščajo več. Nemci se tega zelo dobro zavedajo, zato tudi iz objave seznama kandidatov za nastop na svetovnem prvenstvu brez težav naredijo predstavo.

nemcija 1

nemcija 2


Selektor Joachim Löw je seznam 27 nogometašev, od katerih jih bo 23 odpeljal v Rusijo, javnosti razkril v prostorih nemškega nogometnega muzeja v Dortmundu. Navdušujoča pa je ideja, s katero so veljaki zveze izbrane igralce predstavili, ne le novinarjem, ampak vsem radovednežem, ki so se zbrali pred stavbo. Na ogromno steno so namreč namestili 27 velikih platen, kot 27 'panini' sličic s silhuetami, potem pa sta delavca kot jumbo plakate lepila prave slike na pripravljena platna. Eno za drugo sta počasi razkrivala izbrane nogometaše, ki bodo v Rusiji branili naslov svetovnih prvakov.

nemcija 3

nemcija 4

Članki iz rubrike