nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
0 16.05.2018 10:55:36

Arsenal IZBRAL trenerja: Igralci so že bili obveščeni O NJEGOVEM PRIHODU!

Reuters
Kdo bo na klopi topničarjev nasledil Arsena Wengerja? To je vprašanje, ki je v zadnjih dneh nenehno odmevalo v nogometnem svetu.

Poleti se bo legendarni francoski strokovnjak po 22 letih poslovil od klopi Arsenala, londonski klub pa že nekaj časa išče njegovega naslednika. V igri je bila kopica imen, dve izmed njih sta v teh dneh odpadli s seznama, saj je Thomas Tuchel sedel na klop PSG-ja, Joachim Löw pa je podaljšal sodelovanje z nemško nogometno zvezo.

Odpadlo pa jih je še nekaj, saj je glavni kandidat za vroči stolček postal Mikel Arteta. Kot pravijo otoški viri, je kar 90-odstotna možnost, da bo Španec resnično prevzel omenjeno službo.

Nekdanji vezist Arsenala je v zadnjih dveh letih pomočnik Pepa Guardiole v Manchester Cityju, zdaj pa je prvi izbor generalnega direktorja topničarjev Ivana Gazidisa in tudi direktorja Josha Kroenkeja, sina lastnika kluba Stana.

arteta guardiola
Reuters
Ostali člani uprave se z njunim izborom ne strinjajo v popolnosti, saj so si želeli za trenerja človeka, ki ima določene izkušnje, toda tudi Massimiliano Allegri in Luis Enrique nista več v igri za izpraznjeno mesto. Prvi je sporočil, da bo še eno leto ostal v Juventusu, drugi pa je postavil previsoke denarne zahteve.

Klub želi novega trenerja ustoličiti pred začetkom svetovnega prvenstva in Arteta bi lahko bil uradno predstavljen že do konca tega tedna.

Članki iz rubrike