Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 16.05.2018 08:17:58

KRI, RAZBITE GLAVE! Po velikem neuspehu navijači zeleno-belih na treningu PRETEPLI zvezdnike ekipe in trenerja. Lizbona v šoku! (video)

Portugalska športna javnost je v šoku.

Za Sportingom je sila neprijeten vikend, saj so na nadvse pomembni tekmi v zadnjem krogu portugalskega domačega prvenstva izgubili proti Maritimu, ki sploh ni potreboval točk. Zaradi poraza so ostali brez lige prvakov v prihodnji sezoni, kar je brez dvoma hud udarec. A takšnih posledic ni pričakoval nihče.

Nobenega dvoma ni, da so bili navijači močno razočarani, okoli petdeset pa jih je v torek vdrlo na prizorišče za treninge, kjer so takrat trenirali nekateri nogometaši prve ekipe, zraven pa je bil tudi glavni trener. Huligani so imeli obraze prekrite, njihov namen pa je bil zelo jasen - ustrahovati in maščevati se za usoden nedeljski poraz.

Pri tem so bili uspešni, najkrajšo pa je potegnil nizozemski napadalec Bas Dost, ki je zaradi rane na glavi potreboval kar nekaj šivov. Vdrli so tudi v klubske prostore in povzročili pravo razdejanje. V luči tega dogodka se je oglasila tudi policija, ki je sporočila, da je v povezavi s tem incidentom aretirala 21 oseb, ostale še išče. Dogodek so pri Sportingu ostro obsodili, enako je storilo tudi vodstvo tekmovanja, ki je zapisalo, da gre za kriminalce in ne ljubitelje nogometa.

Galerija
Značke: sporting, portugalska

Članki iz rubrike