Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 15.05.2018 20:08:20

V Angliji ŽALUJEJO po HUDI TRAGEDIJI: V prometni nesreči življenje izgubil nekdanji reprezentant z bogatimi izkušnjami iz premier lige

Reuters
Iz Anglije prišla tragična vest.

V premier ligi je odigral kar 240 tekem, nosil je dresa Aston Ville in Boltona, bil je tudi mladi reprezentant Anglije. Zdaj pa na Otoku in marsikje drugje po svetu žalujejo za njim. Jlloyd Samuel je izgubil življenje v hudi prometni nesreči, ki se je zgodila danes v kraju Cheshire. Sedemintridesetletnik, ki je nazadnje služboval kot igralec in trener pri klubu iz dvanajste angleške lige, je odpeljal svoje otroke v šolo, ko se je vračal domov, pa je čelno trčil v nasproti vozeči tovornjak. Poškodbe, ki jih je pri tem utrpel, so bile tako hude, da je bil na mestu mrtev.

Na Trinidadu in Tobagu rojeni obrambni nogometaš je kariero začel pri West Hamu, potem je igral tudi za Aston Villo, Gillingham, Bolton in Cardiff. Zatem je štiri leta preživel celo v Iranu, kjer je igral za dva kluba in bil tudi državni prvak. Čeprav je v mladih letih igral za Anglijo, je nato odigral tudi dve tekmi za Trinidad in Tobago.

Članki iz rubrike