evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
0 20.04.2018 07:55:28

BRUTALNE SCENE v turškem derbiju: Navijači POŠKODOVALI trenerja Bešiktaša, ki je končal V BOLNIŠNICI! (video)

Reuters
Sinočnja povratna tekma polfinala turškega pokala med Fenerbahčejem in Bešiktašem je bila prekinjena zaradi incidentov.

Med izvajanjem udarca s kota so navijači obmetavali gostujoče igralce, domači pa so jih skušali umiriti, a so bili pri tem neuspešni.

V 57. minuti - rezultat je bil 0:0 - so domači navijači s trdim predmetom v glavo zadeli trenerja Bešiktaša Senola Gunesa, ki je obležal na tleh. Eden izmed očividcev je povedal, da so trenerju rano zašili s petimi šivi in ga nato odpeljali v bolnišnico, kjer je čez noč ostal na opazovanju.

trener

Toda to še zdaleč ni bilo vse. Ko je rezervni vratar Bešiktaša Tolga Zengin odpravil proti tribuni, da bi jih 'napel' navijačem Fenerbahčeja, je z nje poletelo še več predmetov. Gostujoči nogometaši so skupaj s sodniki zapustili igrišče in se niso več vrnili. Njihovi tekmeci so ostali na zelenici. Tekma je bila prekinjena, gledalci pa so začeli zapuščati stadion.

Ampak v tunelu pod stadionom se je nato zgodil še en incident. Po nekaterih informacijah naj bi uprava Fenerbahčeja napadla goste, kar so zabeležile tudi kamere in posnetek se je kot ogenj razširil po medmrežju.

Zdaj se samo še čaka, kako se bo dvoboj končal. Zelo verjetno bo Bešiktaš za zeleno mizo slavil s 3:0 in napredoval v finale. Ob tem je treba povedati, da so gostje že po pol ure igre ostali z igralcem manj na igrišču, saj je bil zaradi brutalnega prekrška nad Souzo izključen Pepe. Na prvi tekmi, ki se je igrala 1. marca in se je končala z rezultatom 2:2, pa so bili podeljeni kar trije rdeči kartoni (pri Bešiktašu ga je dobil Quaresma, pri Fenerbahčeju pa Potuk in Demirel).

Gostje za incidente krivijo zasebno varnostno službo, ki ni ustrezno opravila svojega dela, predsednik domače ekipe Aziz Yildirim pa je izrazil nezadovoljstvo, ker je glavni sodnik prekinil srečanje. Obenem pa je kljub neverjetnim scenam še branil svoj klub ...

Posnetka si lahko ogledate tudi TUKAJ in TUKAJ.

Članki iz rubrike