atene saharski pesek Svet24.si

Atene je pogoltnila oranžna meglica saharske ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 19.04.2018 19:05:33

V Ljudskem vrtu so se sladkali: Kdo je v mariborsko garderobo prinesel TORTO in zakaj?!

Drago Wernig - TAKA
Pod Kalvarijo je bilo v teh dneh veselo.

V štajersko prestolnico se je naselil mir. Po treh zaporednih zmagah so vijoličasti lažje zadihali, prednost Olimpije so iz desetih točk prepolovili na pet in zdaj se v miru pripravljajo na zaključek sezone. "Prišli smo v pravo formo, po rezultatih in igri. Zelo smo zadovoljni in tako moramo nadaljevati. Zadnja tekma je bila naša najboljša v tej pomladi, s tem se je strinjal tudi trener. Dvignili smo igro na višji nivo, kar je zdaj treba ohraniti in ob povečani samozavesti, ki je posledica zmagovite serije, narediti naslednji korak naprej," zadovoljno ugotavlja branilec Maribora Saša Ivković. 

Srbski branilec je v nedeljo v Novi Gorici dosegel svoj prvi gol v vijoličastem dresu. "Seveda sem zelo vesel, še posebej zaradi spoznanja, da smo z mojim prvim golom povedli in je potem šlo vse naprej po željah. Vedno je lepo zabiti gol, najbolj pa je pomembno, da smo zmagali in zdaj se že usmerjamo k naslednji tekmi," je dejal nekdanji branilec Voždovca. 

dervisevic ivkovic
Drago Wernig - TAKA
In razkril, da je v mariborsko garderobo prinesel torto: "Videl sem, da je tudi tukaj takšna navada kot pri meni v Srbiji, ko dosežeš prvenec. Že po zadetku so mi nekateri izkušenejši igralci rekli, da moram takoj v torek v klub prinesti torto. Proti uroku, kot radi rečemo (smeh)."


Zdaj Mariborčane čaka obračun z Aluminijem, tekmecem, proti kateremu je Ivković odigral svojo prvo tekmo za Maribor. "Uf, dobro se spomnim tiste tekme. Ni mi ostala v najlepšem spominu. Imeli smo veliko priložnosti, a jih zapravljali. Sreča ni bila naša zaveznica. Naj se to zdaj obrne v soboto in bo odlično. Kar se je dogajalo, je pozabljeno. Veliko smo naredili s tem, da smo ne glede na vmesno stanje na lestvici uspeli ohraniti zbranost, vztrajati na svoji poti. Na prejšnjih tekmah smo gledali le nase in zgodilo se je, da smo se približali, zmanjšali zaostanek. S takšno miselnostjo je treba nadaljevati. Ne smemo se ozirati na to, kaj počnejo drugi, ampak se v vsako tekmo podati z namenom, da zmagamo," je zaključil Ivković.

Članki iz rubrike