Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
15.04.2018 09:54:05
Deli članek:

EPSKI ODZIV Gennara Gattusa, ko so ga pobarali o 'divjanju' Gigija Buffona: STE NORI?! Mene sprašujete to?! Jaz sem zadnji, ki ...

Profimedia

Gennaro Gattuso o 'divjanju' Gigija Buffona.

Divjanje Gianluigija Buffona ob koncu tekme lige prvakov med Realom in Juventusom v Italiji še vedno dviguje ogromno prahu. Nemalo je takšnih, ki legendarnega vratarja obsojajo, za mnenje o njegovem obnašanju v Madridu pa so novinarji pobarali tudi Gennara Gattusa. In dobili odgovor, ki ga bržčas niso pričakovali. Trener Milana je namreč v povsem svojem slogu odgovoril brez dlake na jeziku in predvsem poudaril, da je on pač zadnji, ki bi lahko kogarkoli sodil.

"Iskreno povedano sem zadnja oseba, ki lahko govori o reakcijah drugih. Sam sem bil še precej hujši! Ko se ti zmrači pred očmi, pač ne veš, kaj počneš. Sam sem skoraj z glavo nokavtiral Joea Jordana! Šel sem na tribune in užalil Leonarda. Jaz preprosto ne morem soditi in komentirati," je bil skrajno pošten nekdanji nogometaš rossonerov, ki je še dodal: "Danes me je sram, ko vidim posnetke tega, kar sem počel. Še toliko bolj, ker jih lahko moj sin vidi na internetu. Ampak ko sem bil na igrišču, bi se lahko boril celo proti lastnemu očetu. Vedno pravim, da je bil tisto moj zlobni brat dvojček Rino ..."