mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
1 15.04.2018 08:08:39

Milan Mandarić ga je prodal skoraj za DROBIŽ, zdaj se Empoliju obeta VELIKANSKI ZASLUŽEK s prodajo nekdanjega zvezdnika Olimpije

vszi
Miha Zajc še naprej blesti v Italiji.

Potreboval je kar nekaj časa, da se je privadil na novo okolje, toda zdaj Miha Zajc kot vihar osvaja Italijo. Vroči Slovenec je eden najbolj vročih nogometašev v drugi ligi, odlično formo je potrdil tudi na tokratni tekmi Empolija; ta je s 3:2 premagal Pro Vercelli, Zajc je v 33. minuti zadel za 2:1. Toskančani so z zmago še povečali prednosti na prvem mestu serie B, zdaj Palermu bežijo že za enajst točk. Za Primorca je bil to sicer osmi gol v sezoni, zbral je tudi kar dvanajst podaj.


Ob tem velja omeniti, da se na Apeninskem polotoku v zadnjih dneh o Zajcu govori tudi zaradi tega, ker naj bi bil zanimiv vedno večjemu številu znanih klubov. Že pred časom se je omenjalo Sampdorio, zdaj naj bi se z nekdanjim zvezdnikom Olimpije spogledovali tudi Fiorentina, Udinese in celo belgijski Club Brugge, pri katerem je nekoč blestel Nastja Čeh.

Če bi do prestopa prišlo že poleti, bo sicer najbolj srečen blagajnik Empolija. Ta je namreč pred letom in pol za Primorca plačal le okrog 1,7 milijona evrov, kar za slovenske razmere sicer ni malo, toda zdaj naj bi za Zajca zahteval kar astronomskih pet milijonov evrov!

Značke: miha-zajc, empoli

Članki iz rubrike