Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
15.04.2018 09:36:45
Deli članek:

Guardiola bo poleti SPET ZAPRAVLJAL! Še zlasti si želi DVA NOGOMETAŠA: Z enim je že sodeloval, drugi je - verjeli ali ne - UNITEDOV ODPADEK!

Profimedia
Pep Guardiola

Pred Manchester Cityjem je zanimivo poletje.

Državni prvak bo, evropski še ne. Liga prvakov za Josepa Guardiolo ostaja trn v peti in tudi zato se želi Katalonec poleti še dodatno okrepiti. Kot trener Manchester Cityja je v preteklosti zapravil že kar nekaj milijonov, temu bo tako tudi poleti. Prihajajoči prestopni rok bi znal biti za sinje modre še kako zanimiv, mediji v Angliji pa poročajo, da je nekdanji trener Barcelone in Bayerna je označil dva nogometaša, ki si ju še zlasti želi videti v svoji garderobi.

Eden je njegov stari znanec, s katerim je v preteklosti že sodeloval. Gre namreč za Thiaga Alcantaro, otroka Barcelone, ki trenutno nosi dres Bayerna, Guardiola je z njim sodeloval pri obeh klubih. Da ga torej očitno pozna, je logično, kakor je tudi razumljivo, če se je resnično spet ogrel zanj. Precej bolj presenetljiv je podatek otoških medijev, da je na Pepovem seznamu želja tudi - Unitedov odpadek! Oziroma natančneje Wilfried Zaha. Za 25-letnika je Manchester United leta 2013 plačal kar zajetno odškodnino, številni so bili prepričani, da so rdeči vragi dobili novega zvezdnika. Toda Zaha se na Old Traffordu nikakor ni znašel, za rdeče vrage je odigral vsega štiri tekme! Zdaj je spet pri svojem matičnem klubu Crystal Palace, v tej sezoni pa igra zelo dobro. Za Londončan je zabil sedem golov na 25 tekmah in očitno je s svojimi predstavami prepričal tudi Guardiolo. Ali se bo Zaha dejansko vrnil v Manchester, bomo kakopak šele videli.

vszi