Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
15.04.2018 08:23:26
Deli članek:

Real dregnil tja, kamor ne bi smel! Madridčani načrtujejo ŠKANDALOZEN PRESTOP, vodstvo kluba iz Madrida se je že SESTALO z zvezdnikom Barcelone!

Reuters

Pri Realu so se resno ogreli za nogometaša Barcelone.

Luis Figo bo v zgodovino nogometa vedno vpisan kot eden tistih nogometašev, ki so s svojimi dejanji dvignili največ prahu in povzročili največ besa. Danes že upokojeni Portugalec je bil nekoč veliki zvezdnik Barcelone, nakar si je privoščil smrtni greh in podpisal za Real iz Madrida. Pa je proti njemu na el clasicu priletela celo - svinjska glava! Potem do tako odmevnih selitev med obema rivaloma iz Španije ni več prihajalo, zdaj pa bi se zgodba lahko ponovila.

Kot poročajo tuji mediji, namreč pri Barceloni prekipevajo od jeze, potem ko naj bi menda dobili informacije, da se je njihov vroči branilec Samuel Umtiti za prestop menda pogovarjal prav z Madridčani. Štiriindvajsetletnik je želja številnih klubov, tudi Manchester Uniteda, a očitno želi svoje vrste z njim okrepiti tudi kraljevi klub. Barcelona ga slednjemu kakopak nikdar ne bi prodala, toda Francoz ima jasno odkupno klavzulo. In ta je za današnje razmere dejansko skorajda smešna. Real bi Umtitija namreč dobil že za 60 milijonov evrov! Pri Barceloni se sicer trudijo, da bi z Umtitijem podpisali novo pogodbo, a za zdaj so bili pri tem neuspešni.

Profimedia