Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

nu
nu
4 14.04.2018 21:59:11

Mislite, da je vroče na slovenskem večnem derbiju? Poglejte, kaj se je danes dogajalo v Beogradu (VIDEO)

V Beogradu se stanje počasi umirja, 157. večni derbi je namreč prinesel toliko nasilja, kot že dolgo ne.

Med navijači Crvene zvezde in Partizana se je začelo iskriti že pred tekmo, na različnih delih srbske prestolnice je prihajalo do pretepov, ki pa so jih številni policisti, ki so včerajšnji dan preživeli na beograjskih ulicah, dokaj uspešno umirjali.

Na stadionu je bila zanimiva situacija na jugu, kjer so bili zaradi znanih razprtij znotraj skupine navijači Partizana Grobari razdeljeni v tri ločene sektorje, med katerimi so bili prazni deli. Vseeno je v nekem trenutku v eni od teh kletk prišlo do medsebojnega obračunavanja znotraj ene frakcije Partizanovih navijačev.

grobari


Vroče je bilo tudi med Delijami in Grabari, kar je sicer pričakovano, vendar ta dan je bil na stadionu Crvene zvezde prevelik kaos, zato obračunavanju ni bilo mogoče ubežati. Del Zvezdinih navijačev se je preselil na zahodno tribuno, na ta način pa je lahko prišlo do neposrednega stika s Partizanovimi navijači v bližnji kletki. Tekma je bila prekinjena nekaj minut.

Zanimivo, do pretepa je prišlo tudi na igrišču med igralci. Razburljivo pa je bilo tudi v loži za pomembneže, saj so zaradi stalnih provokacij in zmerjanja s strani Delij skoraj vsi člani vodstva Partizana predčasno zapustili stadion.

In še rezultat, pravzaprav dva. Iz urgentnega centra so sporočili, da je k njim po pomoč prišlo 11 navijačev s poškodbami glave, pet so jih zadržali, ostale pa poslali v domačo oskrbo. Nihče ni v življenski nevarnosti. Še šest so jih oskrbeli kar v okolici stadiona.

Na igrišču je bil rezultat 2:1 za Crveno zvezdo, ki ima zdaj devet točk prednosti pred večnim tekmecem.

Članki iz rubrike