Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
14.04.2018 10:29:25
Deli članek:

Ali veste, za kateri klub navija kraljeva družina? TU JE ODGOVOR! (FOTO)

Profimedia

Mislite, da se tisti, ki imajo modro kri, ne delijo vsakodnevnih užitkov - takšnih, povsem preprostih. Tudi oni si nadenejo navijaški šal in oddidejo na nogometno tekmo.

Če mislite, da imajo stalno mesto v loži enega od najbolj uspešnih klubov na Otoku, ste se zmotili. Da bi se kazali v soju žarometov na preprogi Chelseaja, Arsenala, Manchestra Uniteda, Liverpoola in podobnih klubov, bi bilo preveč enostavno. Njihovo pozornost pleni drugoligaš Aston Villa, ki se tako lahko pohvali, da so njihovi navijači tudi člani kraljeve družine.

Princ William je nedavno s svojim 4-letnim sinom princem Georgeom spremljal tekmo med Aston Villo in Cardiffom v družbi nekdanjega nogometaša tega kluba Johna Carewa. Kate Middleton je tokrat ostala doma, saj je v pričakovanju tretjega otroka.

Profimedia


Vratar Sam Johnstone se je po tekmi pohvalil, da se je pogovarjal z Williamom. Vodja zdravniške službe Dan Donachie je razkril še več: "Vprašal je Jimmyja Kodjijo, v kakšnem stanju je njegov gleženj. Vse je poznal po imenu in z vsemi se je pogovarjal." Tudi trener Ville Steve Bruce se je pogovarjal s princem Williamom, ki se je pokazal, kot veliki navijač: "Govoril je o ekipi in kako smo izboljšali nekatere stvari. Ni govoril v prazno. Očitno je bilo, da nas redno spremlja. Ni ravno običajno, da je bodoči kralj tvoj navijač."